Belföld

Családbarát Munkahely 2003 Díj

A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium idén újra meghirdeti a Családbarát Munkahely 2003 Díjat.

Pályázati felhívás

A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium idén újra meghirdeti kis-, közép- és nagyvállalat, valamint költségvetési szerv és alapítvány kategóriákban a Családbarát Munkahely 2003 Díjat.

A családi kötelezettségeket tiszteletben tartó munkahely vonzó a családos alkalmazottak számára, és növeli a vállalat versenyképességét is. Ahol vállalatvezetési szempont a család és a munka összeegyeztetése, ott nő az alkalmazottak motivációja, munkavégzési hatékonysága. Kevesebb a stressz, csökken a fluktuáció, a betegség miatti távolmaradás. Az elkötelezett munkaerő megtartása hosszú távon nyereséges a vállalat számára.
A pályázati adatlap kérdései az alábbi témakörökhöz kapcsolódnak:

1. Munkaidő
2. Továbbképzés
3. GYES-en, GYED-en vagy GYET-en levő szülők
4. Munkahelyi rendezvények, szabadságolás
5. Gyermekintézmények

A pályázati adatlap és a pályázatot bemutató részletes tájékoztató igényelhető postán, faxon vagy e-mailben a Vision Communications Kft. irodájában Herpai Dórától. Telefon: 457-8190, fax: 457-8196, e-mail: dora.herpai@visioncom.hu , továbbá a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium Esélyegyenlőségi Főigazgatóságán: Zöldyné Szita Erzsébettől. Telefon: 475-5875, e-mail: zoldyne.szita.erzsebet@eszcsm.hu, valamint letölthető a minisztérium honlapjáról: http://www.fmm.gov.hu

A pályázat beadási (postázási) határideje:

2003. április 25.
Postacím: FMM Esélyegyenlőségi Főigazgatóság, 1054 Budapest, Alkotmány u. 3.

Az eredményhirdetés: 2003. május

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik