Belföld

Netroller – új internetszolgáltatás indult

Az ACE Telecom és a Macrosolid Media Consulting elindította netroller internetszolgáltatását Óbudán - közölte a két cég a FigyelőNettel. Az első ügyfelek már használják a netroller hálózatát - egyelőre a III. kerület területén.

A netroller a már rendelkezésre álló hálózati technológiák ötvözése. A netroller a hozzáférési sebesség és felhasználható idő szempontjából eltérő szolgáltatás csomagokat kínál. Elérhetővé teszi a „bandwith on demand” (sávszélesség igény szerinti megválasztása) lehetőségét a magyar internetszolgáltatás piacán.

Minden előfizető megválaszthatja a szokásainak és lehetőségeinek leginkább megfelelő csomagot és az ahhoz tartozó tarifát. A netroller használata mellett nem merül fel telefon vagy egyéb távközlési költség. A netroller igénybevehető előfizetéses, illetve feltöltőkártyás konstrukcióban.

A garantált (64, 128, 384, 762 kbps) sebességet nyújtó díjcsomagok közül ki-ki internetezési szokásai és pénztárcája szerint választhat. A legolcsóbb (64 kbps és 10 órás) hozzáférést biztosító 1500 forintostól a 768 kbps időben és adatforgalomban korlátlan 22 500 forintos csomagig széles skálán mozog a kínálat. A piaci árakkal leginkább egyező 384 kbps korlátlan csomag 9 000 forintos havidíjért érhető el.

Nemcsak internetszolgáltatást jelent a netroller. A rendszer sajátosságai miatt, egy cellája megközelítően egy hagyományos városrészt fed le. Egy cellán belül lehetőség nyílik arra, hogy a netroller tulajdonosok ingyen kommunikáljanak “cellatársaikkal”.

A netroller-honlapon keresztül a sebesség feljebb vagy lejjebb állítható. A sebesség módosítása természetesen kihatással van a felhasználható idő mennyiségére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik