Belföld

A Scala az Ascenttel kötött partneri megállapodás értelmében integrált CRM-rendszert kínál ügyfeleinek

Magas fokú szoftverkompatibilitás és kipróbált együttműködés.

Amszterdam, 2003. február 25. A Scala Business Solutions bejelentette, hogy együttműködési szerződést kötött a CRM-szoftvert készítő Ascent Technology-val. A megállapodás lehetővé teszi a Scala partnereinek és vásárlóinak, hogy egy olyan, teljesen integrált vállalati megoldás előnyeit élvezhessék, amely az Ascent ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) alkalmazásait egyesíti a Scala kollaboratív ügyviteli (ERP) platformjával. Az integrált megoldást már több mint 20 közös ügyfél használja.

„Az iScala automatizálja a vállalaton belüli és kívüli üzleti folyamatokat, amelyeket most már egy széleskörű funkcionalitást biztosító CRM-szoftver is kiegészít.- mondta Björn Andersson, a Scala értékesítési csatorna fejlesztésével foglalkozó részlegének igazgatóhelyettese. Az Ascent jelentős ügyfékapcsolat-kezelési – és más olyan ügyféloldali folyamatokkal összefüggő, mint pl. a kereskedelem vagy a marketing – funkcionalitása lehetővé teszi a felhasználó vállalatok számára, hogy növeljék interaktivitásukat vásárlóik, beszállítóik és partnereik felé. Az iScala szoftver és az Ascent alkalmazások kombinációja nagyon vonzó ajánlat lehet mind a teljesen integrált üzleti megoldásokat kereső új vásárlók, mind a Scala rendszereikből még többet kihozni kívánó meglévő ügyfelek számára.”

„Partnerkapcsolatunk a Scalával a kompatibilitás magas fokán és a jól kialakított együttműködésen alapszik” – tette hozzá Peter Oliver, az Ascent Partner Channel részlegének igazgatója. – „A termékarchitektúrák műszaki tulajdonságai rendkívüli módon alkalmassá teszik a szoftvert a két cég termékei közötti adatok és folyamatok integrálására. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók a legkorszerűbb CRM-alkalmazáshoz férhetnek hozzá irodai háttéradataik teljes átláthatósága mellett, ráadásul mindezen adatok beépíthetők és felhasználhatók a kereskedelmi és marketingkampányok során. De ami a legfontosabb, hogy partneri viszonyunk stabil múltbeli alapokra épül. A Scala partnerei már több mint 12 hónapja együtt dolgoznak az Ascenttel és világviszonylatban az általuk szállított Ascent/Scala megoldásokat használó közös ügyfelek száma túl van a 20-on.”

A Scala világméretű partnerhálózata több mint 120 országban nyújt személyre szabott integrációs, kereskedelmi és implementációs szolgáltatásokat, üzleti, alkalmazási és műszaki szakértelmet a Scala kollaboratív ERP-szoftveréhez. „A partnereink által biztosított földrajzi lefedettség, a szakértelem és a teljes megoldás segítségével a vásárlók maximalizálhatják befektetéseik megtérülését” – mondta Andersson. A Scala együttműködő partnerei független cégek, amelyek szoftverei kiegészítik a Scala rendszerek funkcionalitását és architektúráját.


Az Ascent Technology-ról
Az Ascent Technology egy ügyfélkapcsolat-kezelési és munkafolyamat-felügyeleti alkalmazások fejlesztésére specializálódott szoftverkészítő cég. Az Ascent Microsoft Gold Partnerként a legfrissebb Microsoft-technológiai platformokat optimalizáló, csúcsminőségű alkalmazások szállítása mellett kötelezte el magát.
Az Ascent ügyfélkapcsolat-felügyeleti alkalmazásai rendkívüli rugalmasságot biztosítanak a hagyományos, a piac közönségével való interaktivitást szolgáló pontok kezeléséhez a kereskedelmi, marketing- és támogató alkalmazásokon keresztül, míg a más rendszerekből származó adatok és folyamatok a szervezetbe integrálásának egyedülálló képessége szintén egyedi, konzisztens ügyfélszemléletet biztosít, ami bármilyen hatékony ügyfélkapcsolat-felügyeleti stratégia támogatásának sarkalatos pontja.
Az Ascent termékek terjesztését és forgalmazását több mint 25 országban nemzetközi partnerhálózat végzi.
További információk: http://www.poweredbyascent.com.

A Scala Business Solutions-ről
A Scala Business Solutions kollaboratív ERP szoftvereket fejleszt – amelyek integrálják az Internet technológiát és a tradicionális ERP funkcionalitást –, hogy általuk egyszerűbbé váljék a globális üzleti működés. A Scala segítségével a globálisan működő vállalatok teljesen integrálni tudják valamennyi ERP rendszerüket a világ minden részén leányvállalataik, üzleti részlegeik, illetve a cég központja között, sőt, partnereiket és szállítóikat is bevonhatják. A Scala kollaboratív ERP szoftverei lehetővé teszik a globálisan működő vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a magasabb szintű elektronikus üzleti tevékenység követelményeinek, valamint hogy egy szabványos ERP rendszert használjanak hagyományos üzleti tevékenységeik irányítására. Ezáltal mérhető haszonhoz juthatnak az elektronikus kereskedés segítségével, egyedi kereskedési hely vagy globális portál kiépítésével, illetve a beszállítási lánc optimalizálásával.
Európában, Észak-Amerikában és a Távol-Keleten, partneri és kereskedői hálózata segítségével a Scala több mint 30 nyelven a világ több mint 140 országában értékesít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat.
A Scalát jegyzik az amszterdami Euronext tőzsdén (jele: SCALA). 2002. évi árbevétele 73,4 millió amerikai dollár volt (77,8 millió euro).
Tekintse meg a Scala webhelyét a www.scala.net címen, ha sajtóközleményekre, befektetői információkra, céges vagy termékinformációra kíváncsi.
2003 Scala Business Solutions NV. Minden jog fenntartva. A Scala logo, a Scala és az iScala bejegyzett kereskedelmi védjegyek. Az egyéb márkanevek vagy bejegyzett védjegyek azok tulajdonosainak tulajdonát képezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik