Belföld

Az LLP Budapest hivatalos Microsoft Certified Business Solution Partner minősítést szerzett

Az LLP Group 5 országra vonatkozó hivatalos együttműködési szerződést kötött a Microsoft Business Solutions-szel.

Budapest 2003.03.04. – Az LLP Budapest a Microsoft Business Solutions–Navision vállalatirányítási rendszert forgalmazza Magyarországon a kis- és közepes méretű vállalatok számára. A Kelet- és Közép Európában üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások forgalmazójaként ismert LLP Group 5 vállalata kötött szerződést a Microsoft Business Solutions-szel, melynek értelmében annak üzleti alkalmazásait – a Navision és az Axapta termékeket – fogja forgalmazni. A Microsoft tavaly vásárolta meg a Navision   a/s-t, melyet új üzletágába, a Microsoft Business Solutions-be integrált.

Az LLP annak érdekében szélesítette portfólióját, hogy potenciális ügyfelei számára nagyobb termék- és szolgáltatás-választékot tudjon biztosítani. Az LLP hivatalos Microsoft Business Solutions Certified Partner lett Magyarországon, Csehországban, Romániában, Szlovákiában és Bulgáriában. Az LLP Budapest, az LLP Bukarest és az LLP Szófia a Microsoft Business Solutions–Navision terméket (korábban Attain-ként volt ismert), míg az LLP Prága, illetve az LLP Szlovákia a Microsoft Business Solutions–Axapta terméket forgalmazza.

“Az LLP az a partner, akivel együtt akarunk dolgozni. Közép- és Kelet Európában kiépült hálózata révén az LLP nagyon jó választás a Microsoft Business Solutions vásárlók számára” – mondja Rasmus Hartung, a Microsoft Business Solutions stratégiai partnermenedzsere. „Az LLP széles körű tapasztalattal rendelkezik, amelyet különösképpen nemzetközi projektekben való részvétele és sikeres rendszerbevezetései is bizonyítanak. A vállalatcsoport magas szintű elkötelezettséggel és professzionalizmussal képviseli megoldásainkat.”

„Mindig a leginkább megfelelő megoldást szeretnénk biztosítani ügyfeleink számára. Ennek érdekében kibővítettük a termékkínálatunkat, hogy a különböző igényeknek megfelelően különböző rendszereket ajánlhassunk, valamint biztosítjuk tanácsadóink képzését, hogy egyrészt jobban megértsék az ügyfelek igényeit, másrészt pedig mindig ki tudják választani a lehető legjobb megoldást” – mondja Barbara Dreska, az LLP Budapest Kft. ügyvezető igazgatója. „A Navision és az Axapta termékek megbízható, költséghatékony megoldások a kis- és közepes méretű vállalatok számára, a Microsoft pedig olyan vállalat, amely egyaránt rendelkezik megfelelő koncepcióval és erőforrásokkal, melyekkel mindig képes rugalmas és jól alkalmazható megoldásokat biztosítani a kereslet változásaihoz és a technológiai fejlődéshez alkalmazkodva.”

A Microsoft Business Solutions-ről (www.microsoft.com/businesssolutions)
A Microsoft Business Solutions, amely a Great Plains, a Microsoft bCentral és a Navision a/s tevékenységét fogja össze, üzleti alkalmazások széles választékát kínálja a kis- és középvállalatoknak, hogy segítségükkel szorosabbra fűzhessék kapcsolataikat ügyfeleikkel, dolgozóikkal, partnereikkel és szállítóikkal. A Microsoft Business Solutions alkalmazásai átfogó módon automatizálják az üzleti folyamatokat, szerves egésszé fogva össze az olyan különböző részterületeket, mint a pénzügy, disztribúció, a beruházási projektek elszámolása, elektronikus kereskedelem, személyügy, gyártás, ellátásilánc-kezelés (SCM), operatív üzleti adatelemzés (BI), értékesítés és marketing, valamint az ügyfélszolgálat és ügyféltámogatás.

Az LLP Csoportról (www.llpgroup.com)
Az LLP Csoport 1992-ben alakult meg Prágában, napjainkra pedig vezető szerepet vívott ki az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások képviselete terén Közép- és Kelet Európában. Az LLP kínálatában szerepel a Microsoft Business Solutions–Navision ERP rendszer, a Pivotal CRM rendszere, a SunSystems ERP megoldása, a time@work idő- és költségnyilvántartó szoftver, a Fourth Shift termelésirányító megoldása, illetve az Ariba B2B elektronikus beszerzési rendszere. Az LLP 1995-ben kezdte meg kelet-európai terjeszkedését, melynek eredményeként ma már – a prágai mellett – Budapesten, Bukarestben, Pozsonyban, Szófiában, Varsóban és Zágrábban vannak irodái. Az LLP Csoport a világ számos országában vezet projekteket, így többek között Belgiumban, Olaszországban, Egyiptomban, Venezuelában, Japánban, az Egyesült Államokban és Kanadában.
Az LLP Csoport ügyfélköre az üzleti élet különböző területein tevékenykedő cégekből kerül ki, a petrolkémiai ipartól a szállodákon és gyógyszergyárakon keresztül a televízió-állomásokig. Ügyfelei között megtalálható például a BP, a GlaxoSmithKline, a ShellGas (LPG), a Johnson & Johnson, a Mirato, a Roche, a KPMG, a UPS és a Duna Szálloda Rt.

További információk:
LLP Budapest Kft. – Paul Brigitta
Tel.: 412-2400, Fax: 412-2401
E-mail: Brigitta.Paul@llpgroup.com
Web: www.llpgroup.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik