Belföld

Időkorlátozás nélküli internet-elérést kaptak az IHM pályázatok nyertesei

2003. március 1-től harmincezer, korábbi pályázatokon (SzT IS-3 és SzT IS-16) nyertes pedagógus, köztisztviselő, bíró, valamint ügyész juthat az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) által támogatott internet-eléréshez.

Az IHM 2002 novembere óta 11 ezer regisztrált pedagógus, köztisztviselő, bíró és ügyész számára biztosít hozzáférést, amely szám március elejétől 19 ezer fővel bővül. A nyertesek számára ingyenes szolgáltatás az eredetileg tervezett 30 órás időkeret helyett a világháló időkorlátozás nélküli használatát teszi lehetővé.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium az internet előfizetéseket központosított közbeszerzés útján kiválasztott két szolgáltatótól, az Axelero Rt.-től, illetve a GTS-Datanet Kft.-től rendelte meg.

A nyertesek műszaki jellegű kérdéseikkel az értesítő levelükben megjelölt szolgáltatójukhoz, egyéb ügyekben pedig az IHM pályázati támogató központjához fordulhatnak. Ez utóbbi munkanapokon 7-21 óra között fogadja a hívásokat a helyi tarifáért hívható 06-40-200-454-es telefonszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik