Belföld

HM-megbízást kapott a Duna tévé

A Duna Tv Rt. készítheti el a Honvédelmi Minisztérium (HM) információit közlő, a NATO-parancsnokságon szolgáló magyar katonákat, illetve a szövetséges és határon túli közvéleményt tájékoztató magazinműsorokat a Zrínyi Kommunikációs Szolgáltató Kht. részére - olvasható a Napi Gazdaság csütörtöki számában.

A Duna Tv közbeszerzési pályázaton, a Dokumentumfilm Stúdió Bt.-t és a Master Pro Kft.-t maga mögé utasítva nyerte el a megbízást – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből. A havonta, összesen 12 alkalommal vetítendő félórás műsort a Duna Tv 13,8 millió forintért készíti.

A Zrínyi Kht. másik közbeszerzési pályázatát – a társaság havonta készített, társadalmi célú hirdetését is tartalmazó videómagazinjának sugárzására, a kiírás szerint minimum ötven településen – a Körmédia Szolgáltató Kft. nyerte meg. A kft. – az alvállalkozó Hálózatos Televízió Rt.-vel közösen – 10,5 millió forintért vállalta a megbízást. A 25 perces műsort összesen 12 alkalommal sugározzák. A kht. harmadik, a HM toborzókampányát is támogató magazin készítésére szóló eljárása az ajánlott túl magas árak miatt eredménytelenül zárult.

A kommunikációs feladatok mellett könyvkiadással és a tárca honlapjának tartalomszolgáltatásával is foglalkozó Zrínyi Kht. idén mintegy 800 millió forintból gazdálkodhat, ebből toborzásra és a katonaság bemutatására legalább 220 millió forintot szán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik