Belföld

Már “A” szinten is elérhető az IPMA nemzetközi PM személy tanusítás itthon

Nemzetközileg akkreditált IPMA projekt menedzser minősítés Magyarországon immár a legmagasabb „A" szinten is!

A Nemzetközi Projekt Menedzsment Szövetség (IPMA) magyarországi vizsgaközpontja, a Projekt Menedzsment Mesterség Kitűnőségéért Alapítvány bevezette az IPMA „A” szintű projektigazgató szamélyi tanusítást. Ez lehetővé teszi, hogy itthon, magyar nyelven tegyék mind a négy szinten le a nemzetközileg akkreditált vizsgát a projekt menedzsment szakemberek.


Jelentkezési határidő a legközelebbi vizsgaidőpontra: 2003. március 7.


Információk és jelentkezés: http://www.pm-mesterseg.hu/
E-mail: iroda@pm-mesterseg.hu
Telefon: 30/429-0404

A PM Mesterség Alapítvány az IPMA univerzális, négy szintű minősítési rendszerét adaptálva, nemzetközileg elismert minősítést ad.

A minősítések az alábbi szinteken érhetők el:

IPMA „A” szint: okleveles projektigazgató
IPMA „B” szint: okleveles projektmenedzser
IPMA „C” szint: okleveles projektszakértő
IPMA „D” szint: okleveles projektkoordinátor

A vizsgák kitűzött időpontjairól, a jelentkezéshez szükséges dokumentumokról, a nyomtatott „Vizsgakövetelmények és vizsgarend” beszerzéséről, a vizsgadíjakról, a vizsga folyamatáról és egyéb kérdésekről az érdeklődők a PMMKA honlapjáról szerezhetnek részletes felvilágosítást: http://www.pm-mesterseg.hu/

Az IPMA kompetencia alapú minősítések a projekt menedzsment ismereteken és tudáson túlmenően a készségeket, tapasztalatokat és személyes attitűdöt és rátermettséget is figyelembe veszik. Ennek a három területnek a kiegyensúlyozott megléte teszi a projekt szakembereket sikeressé.
Az IPMA PM minősítése a gyakorló szakemberek által összeállított követelményeknek való megfelelésről, mesterségbeli elmélyültségről ad tanúsítást, ami sokkal több az adott szakterületen megszerzett oktatási rendszerben vagy azon kívüli rendszerben megszerzett végzettségnél.
A hazai vizsgakövetelmények a nemzetközi vizsgakövetelmények honosításával és az IPMA akkreditálásával történtek.
Az egyéni PM szakmai fejlődéshez és az elért fejlettségi szinthez megfelelő minősítési szint válaszható, ami a projekt menedzsment karrierben több lépcsős előrelépést tesz lehetővé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik