Belföld

Csavarga Rózsa kapta „Az Év Belsőépítésze” díjat

Ötödik alkalommal ítélte oda a Magyar Építészkamara Belsőépítész Tagozata a Laki Épületszobrász Rt. által alapított legrangosabb díjat, „Az Év Belsőépítésze" címet.

A mai napom megtartott ünnepségen, a zsűri elnöke, dr. Finta József, Kossuth díjas építész, címzetes egyetemi tanár, az MTA rendes tagja, valamint Laki Péter, a Laki Rt. elnök-vezérigazgatója, Csavarga Rózsa Pro Architektúra díjas építésznek adták át a magas erkölcsi elismerést jelentő díjat. A díjazott az aranyozott bronz emlékplakett mellett a jubileumi alkalomra való tekintettel 1 millió forintra emelt pénzdíjat is átvehette a Laki Rt. jóvoltából.
Csavarga Rózsa, a Volán Tefu Rt. Cserje utcai székháza, valamint a Művész utcai, volt Karády-villa belső terének magas színvonalú, esztétikus kialakításáért érdemelte ki a szakmai elismerést.
A díjat 1998 óta, évenként ítéli oda a Magyar Építészkamara Belsőépítészeti Tagozata, a Laki Rt. támogatásának köszönhetően, az általa kiemelkedőnek, különleges tervezői értékekkel rendelkezőnek tartott belsőépítészeti munka tervezőjének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik