Belföld

A Scala az eddigi legnagyobb szoftverkiadásra készül

„Stabil pénzügyi teljesítményünkkel és az iScala rövidesen megjelenő új verziójával továbbra is jó esélyünk van piaci részesedésünk növelésére" – mondta Mike Burdett vezérigazgató.

Amszterdam, 2003. február 11.: A Scala Business Solutions éves stratégiai tervezési megbeszélésén Mike Burdett vezérigazgató ismertette a cég terveit, mely szerint 2003. második negyedévében megjelentetik az iScala kollaboratív ERP-rendszer új verzióját.
„Idén a cég történetében az egyik legfontosabb szoftververziót jelentetjük meg” – jelentette ki Burdett Barcelonában több mint 170 globális partner és a cég felsővezetése előtt a január végén tartott Kickoff 2003 rendezvényen. „Az iScala 2.2 a konnektivitás és a kollaborativitás terén elért technológiai vezető pozíciónkra épít és széleskörű üzleti funkcionalitást kínál, amely minden típusú cég számára megfelelő megoldást biztosít.. Mindezt olyan időszakban tehetjük meg, amikor más gyártóknak a nyereségesség megtartása is gondot jelent, nemhogy a termékkibocsátások megfelelő ütemét biztosító K+F erőforrásokba történő befektetés.”
Az iScala 2.2 több mint 10 évre visszamenően a legtöbb új szoftverfunkciót tartalmazza – mondta Burdett. Az új funkciók között megtalálható hét új kapcsolati megoldás, továbbfejlesztett szervíz- és eszköz-menedzsment folyamatok, számos új üzleti intelligencia-eszköz, valamint egy teljesen integrált, a lízingre is kiterjedő szerződéskezelési modul.

Szoftverintegráció a befektetés-megtérülés érdekében

A Kickoff 2003 rendezvényen részt vett partnerek megtekinthették az iScala 2.2 béta-verziójának bemutatóját így láthatták, milyen hasznos lesz az új szoftver vásárlóik számára. „Az iScala 2.2 tökéletes a mi piactípusunk számára” – jelentette ki Carsten Petersen, a Scala dániai partnere, a Strongline ügyvezető igazgatója. „Egyre inkább úgy találjuk, hogy a helyi kis- és közepes cégek, valamint a globális cégek helyi leányvállalatai a szokásos ERP platformok – azok, amelyek képesek a cégen belüli összes háttérirodai folyamatot lekezelni – irányából egyre inkább egy olyan összekapcsolt vállalat felé mozognak, amelyben a rendszerek össze vannak kötve és a folyamatok problémamentesen automatizáltak. A rendszer bővebb funkcionalitásával vásárlóink hatékonyabban integrálhatják műveleteiket, javíthatják a pénzügyi irányítást, és nagyobb megtérülést érhetnek el befektetéseiken.”

Új Partneri Tanács

A Kickoff 2003 során a Scala bejelentette, hogy megalakított egy új Partneri Tanácsot (Partner Council). A testület célja, hogy létrehozzon a partnerek képviselőiből egy tanácsadó testületet, amely megvitatja és értékeli a Scala globális értékesítési csatornájának stratégiáját, valamint megfelelő fórumot biztosít a Scala felé az értékesítési csatorna tapasztalt tagjaitól. A hat tanácstagot – egy dél-afrikai, egy osztrák, egy olasz, egy dán, egy román és egy svéd partnert – maguk a partnerek választották meg.
„A Tanácson keresztül szólunk a Scalához” – mondta Horia Negulescu, a Scala Romania ügyvezető igazgatója, aki maga is a testület egyik tagja. „Most már egyetlen fórummal tudjuk képviselni a világ összes Scala-partnerét, egyetlen hangon szólva, egy tartós, kétirányú kapcsolatot kiépítve a Scala és közöttünk. Nagyon örülök annak, hogy részt vehetek a testület munkájában és remélem, jó és valós információval tudom majd támogatni a Scalát az értékesítési csatorna és az implementálás hatékonyságának növelése érdekében.”
Burdett örömmel jelentette be az új partneri tanácsot a Kickoff 2003 során: „Az új Tanács megszilárdítja kapcsolatunkat az értékesítési csatornával, ami pedig üzleti stratégiánk kulcsfontosságú részét képezi. Az értékesítési csatorna kibővítésével gyorsabban érhetünk el nagyobb növekedést.” Megjegyezte még: „A Kickoff 2003, amely megmutatta a teljes Scala közösség megújult elkötelezettségét, igen pozitív kezdete egy olyan évnek, amelyben tovább folytatódik a Scala átalakulása. Stabil pénzügyi teljesítményünkkel és a rövidesen megjelenő új iScala-verzióval továbbra is jó esélyünk van piaci részesedésünk növelésére.”
A Scala Business Solutions 2003. február 17-én teszi közzé auditált pénzügyi eredményeit 2002. negyedik negyedévéről és a teljes évről.


A Scala Business Solutions-ről
A Scala Business Solutions kollaboratív ERP szoftvereket fejleszt – amelyek integrálják az Internet technológiát és a tradicionális ERP funkcionalitást –, hogy általuk egyszerűbbé váljék a globális üzleti működés. A Scala segítségével a globálisan működő vállalatok teljesen integrálni tudják valamennyi ERP rendszerüket a világ minden részén leányvállalataik, üzleti részlegeik, illetve a cég központja között, sőt, partnereiket és szállítóikat is bevonhatják. A Scala kollaboratív ERP szoftverei lehetővé teszik a globálisan működő vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a magasabb szintű elektronikus üzleti tevékenység követelményeinek, valamint hogy egy szabványos ERP rendszert használjanak hagyományos üzleti tevékenységeik irányítására. Ezáltal mérhető haszonhoz juthatnak az elektronikus kereskedés segítségével, egyedi kereskedési hely vagy globális portál kiépítésével, illetve a beszállítási lánc optimalizálásával.
Európában, Észak-Amerikában és a Távol-Keleten, partneri és kereskedői hálózata segítségével a Scala több mint 30 nyelven a világ több mint 140 országában értékesít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat.
A Scalát jegyzik az amszterdami Euronext tőzsdén (jele: SCALA). 2001. évi árbevétele 70,6 millió amerikai dollár volt (79,1 millió euro).
Tekintse meg a Scala webhelyét a www.scala.net címen, ha sajtóközleményekre, befektetői információkra, céges vagy termékinformációra kíváncsi.
2003 Scala Business Solutions NV. Minden jog fenntartva. A Scala logo, a Scala és az iScala bejegyzett kereskedelmi védjegyek. Az egyéb márkanevek vagy bejegyzett védjegyek azok tulajdonosainak tulajdonát képezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik