Belföld

A NextiraOne szereli a győri Audi Kft új üzemcsarnokának telefonrendszerét

A közeli napokban megnyíló új Audi üzemcsarnok teljes telefonrendszerének kialakítására kérték föl a NextiraOne Magyarország Kft-t.

Mint Tóth Ottó igazgató elmondta, az Audi Magyarország Kft. már meglévő 150 milliós Alcatel telefonrendszeréhez tökéletesen kapcsolódó beruházás optikai összeköttetéssel teszi lehetővé a teljes rendszer integrálását. A 128 digitális mellékállomásos bővítés költsége meghaladja a húsz millió forintot.

A világ egyik legjelentősebb multinacionális cége a Platinum Equity tavaly márciusban megvásárolta az Alcatel e-business szolgáltató üzletágát. Az új cég, a NextiraOne létrehozásával egy olyan szervezet jött létre, amely az Egyesült Államokban tevékenykedő NextiraOne vállalattal együtt piacvezető lett a hang- és adatátviteli technológiák, valamint a biztonsági és rendszerfelügyeleti megoldások szállításában. A Nextira One Magyarország Kft már a tavalyi évben teljesítette a tulajdonos által meghatározott tervét. A cég 2003-ban tervezett forgalma meghaladja a kétmilliárd forintot amelyből a tervek szerint a szolgáltatások, és a távközlési rendszerek árbevételi aránya 60-40 százalék lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik