Belföld

Új online reklámkiszolgáló szolgáltatást mutatott be a Mail Hungary

BannerBox.hu - auditált ügynökségi adserver a hazai online piacon. A Mail Hungary a mai napon BannerBox márkanév alatt indította útjára a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet együttműködésével létrehozott új online reklámkiszolgáló szolgáltatását.

Fodor Géza, a Mail Hungary ügyvezetője az alábbiakat mondta az adserver szolgáltatásról és a két cég közt létrejött megállapodásról: „Régi hiányosságot pótol a most bevezetett termékünk. Több éves fejlesztésünknek nem titkolt célja a magyar online térben jelenlévő nemzetközi fizetős reklámkiszolgálók piacának megrendítése. A létrehozott alkalmazásunk nem csak ügynökségek, hanem nagy forgalmú weboldalak és komplex oldalcsoportok (network) kiszolgálását is megoldja, de ebben nem különbözne az eddig ismert reklámkiszolgálóktól. A Mail Hungary szolgáltatásának legfontosabb pontja az, hogy a BannerBox adservert használó tartalomszolgáltatók illetve az ügynökségek hiteles információkkal láthatják el ügyfeleiket. A nemzetközi kiszolgálók használatával ezt eddig is megtehették, a hazai fejlesztésnek és üzemeltetésnek köszönhetően azonban a mi adserver termékünkkel ezt költséghatékonyabban, minőségi kompromisszumok megkötése nélkül is igénybe vehetik.”

Varga Károly a Medián részéről kiemelte: „A Medián WebAudit látogatottsági statisztikái elsősorban a hirdetési piac résztvevői számára készülnek, komoly segítséget nyújtva a kampányok tervezéséhez. Kézenfekvő a gondolat, hogy forgalom-mérési tapasztalatunkat a kampányok lebonyolítása során is kamatoztassuk. Ezt ismerte föl a Mail Hungary, amikor felkérte a Mediánt az újonnan induló szolgáltatás forgalmának auditálására.”

Az adserver szolgáltatás több mint egy éve már üzemben van olyan nagy terheltségű rendszerek mellett, mint a KORRiDOR Network, s a tartalomszolgáltatói mellett az ügynökségi megoldás is szolgálatban áll a Napfolt és természetesen a Mailbox oldalainál.

A Mail Hungary alkalmazásszolgáltatásairól

A magyar magántulajdonban lévő Mail Hungary Kft. email és adserver alkalmazásszolgáltató és fejlesztő vállalkozás. A cég tulajdonában van a népszerű Mailbox.hu ingyenes internetes levelezőrendszer, s ugyanezzel a technológiával számos más portál webmail megoldását is szállítja. Referenciái közt szerepel többek között az Egon, a TeveClub, a ViaNovo, az EduMail és az RTL Online email rendszere is. A Mail Hungary technológiával kiszolgált email címek darabszáma meghaladja a 400,000-et.

A BannerBox forgalmát a Medián WebAudit hitelesíti

A Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet WebAudit szolgáltatása piacvezető a hazai website-ok látogatottságának auditálása terén, hétköznapokon mintegy 600 ezer egyedi látogató közel 25 millió oldalletöltését regisztrálja. A forgalom-auditálás terén felhalmozott több éves tapasztalat birtokában a Medián örömmel fogadta a Mail Hungary felkérését a BannerBox néven induló online reklámkiszolgáló auditálására. A Medián WebAudit rendszer a BannerBox-hoz hasonlóan teljes mértékben hazai fejlesztés eredménye, ezért különösen azonosulni tud az új reklámkiszolgáló alapgondolatával: mérsékelt áron magas színvonalú szolgáltatást nyújtani a hazai website-ok számára. Mindehhez a Medián WebAudit annyival járul hozzá, hogy a webforgalom auditálása során használt eljárás célirányos továbbfejlesztésével elkészítette a szükséges adserver audit rendszert, amely garantálja a BannerBox kiszolgáló statisztikáinak hitelességét.

További információk:

Varga Károly

WebAudit projektigazgató

Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet

Tel: 06 30 311 34 74

Web: www.webaudit.hu, www.median.hu

Email: median@median.hu

Fodor Géza

ügyvezető igazgató

Mail Hungary Kft.

Tel: 06 30 922 79 77

Web: www.bannerbox.hu, www.mailhungary.hu

Email: info@bannerbox.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik