Belföld

ÖN mostantól még könnyebben DÖNT

ÖN mostantól még könnyebben DÖNT: ISZIK vagy VEZET?
A SzondaSMS szolgáltatás keretében ingyen megtudhatja, vajon az elfogyasztott alkohol mennyi idő alatt ürül ki szervezetéből, és mikor ülhet a volán mögé.

A SzondaSMS szolgáltatás keretében ingyen megtudhatja, vajon az elfogyasztott alkohol mennyi idő alatt ürül ki szervezetéből, és mikor ülhet a volán mögé.

Mostantól bármikor és bárhol tájékozódhatnak véralkoholszintjükről azok a szórakozni, kikapcsolódni vágyók, akik szívesen fogyasztanak alkoholt. A szolgáltatás igénybevételéhez nem követelmény, de célszerű a http://www.szondasms.hu honlapra ellátogatni regisztráció céljából. Itt lehet megadni azt a mobilszámot, amelyre a tájékoztató SMS-eket kéri a felhasználó. A látogatók regisztrációjukkal bekerülnek abba a körbe, akik között hetente, illetve alkalmanként különböző ajándékokat, nyereményeket sorsolunk ki. A honlap további szolgáltatásokat is tartalmaz: meg lehet találni az alkoholszonda webes formátumát, buli-ajánlót, érdekes cikkeket, lexikont az alkohollal kapcsolatban és számos érdekességet, információt a világ legismertebb italairól és márkáiról.

A szolgáltatás ingyenes, csak a felhasználó által küldött alapdíjas SMS költsége terheli az érdeklődőt. A SzondaSMS személyre szabottan adja meg az adatokat. Ha aktuális jelentést kér, akkor a 06-20-9000-601 SMS-számra kell beküldeni az elfogyasztott ital mennyiségét és az ital megnevezését: Pl.: 5 dl sör vagy 0,5 dl Bourbon. És már meg is érkezik a válasz.

Fontos minden felhasználó számára közölnünk, hogy az SMS-ben és a weboldalon megjelenő adatok csak tájékoztató jellegűek, és az ember átlagos alkohol-lebontó képességén alapulnak, nem vehetik figyelembe a beküldő személyes egészségi állapotát, testsúlyát.

A szolgáltatás egyik támogatója Magyarország piacvezető, Ausztriából importált alkoholmentes sör forgalmazója.
A rendszert a Pallas Technologies fejlesztette és működteti. A Pallas Technologies mobilkommunikációs igények kiszolgálására szakosodott, az ehhez szükséges szoftvert, hardvert és kommunikációs csatornát biztosítja. A cég tevékenységéről további adatok a www.pallastechnologies.com oldalon találhatóak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik