Belföld

Közbeszerezés a március 15-i állami rendezvények megszervezésére

Közbeszerzési eljárás lefolytatásával választja ki a Miniszterelnöki Hivatal a 2003. március 15-ei állami ünnepi rendezvényeket megszervező vállalkozást. - derül kis a MH közleményéből


A Miniszterelnöki Hivatal várhatóan februárban nyílt közbeszerzési eljárást hirdet a 2003-ban szervezendő valamennyi állami ünnepi rendezvény lebonyolítására.
A 2003. március 15-ei programok megszervezésére a Miniszterelnöki Hivatal egy különálló, közzététel nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárást folytat le. A jelenleg folyamatban levő eljárás módját a közbeszerzési törvény 32. paragrafusa, valamint az indokolja, hogy a nyílt eljárás lefolytatása legkevesebb 75 napot vesz igénybe, a március 15-ei rendezvény költségvetése pedig csak 2002. december 28-án, a költségvetési törvény ellenjegyzésekor vált hatályossá.

A pályázatra összesen tizenhét vállalkozás adhatja be ajánlatát, közülük választja ki a bírálóbizottság a győztes ajánlattevőt. A pályázatra az árbevételük alapján legjelentősebb magyarországi reklámügynökségek és rendezvényszervező cégek kaptak meghívást

A pályázatok elbírálására a Miniszterelnöki Hivatal szakértői bizottságot kért fel, amelynek elnöke Katona Tamás történész. Tagja mások mellett Ihrig Péter, a Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetségének alelnöke, dr. Körmöczi Katalin, a Nemzeti Múzeum újkori osztályának főosztályvezetője és dr. Pajkossy Gábor, az ELTE új és legújabbkori magyar történeti tanszékének tanszékvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik