Belföld

Gyorsan megtérülő kintlévőség-kezelő modul az LLP-től – Új program a hatékony adósságkezelés szolgálatában

A nemzetközi üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások forgalmazójaként ismert LLP Budapest januártól forgalmazza a SunSystems Collect programját, a SunSystems vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó vevői fizetőképességet elbíráló és kintlévőséget kezelő modult. A legújabb programot a vállalatok működésük fenntartása érdekében létfontosságú cashflow tervezésére és követésére használhatják.

Az LLP Budapest Kft. szakemberei szerint a vevői fizetőképességet elbíráló és kintlévőséget kezelő Collect modult összekapcsolva a SunSystems elemző- és jelentéskészítő eszközeivel lehetővé válik a vevők fizetési szokásainak részletes elemzése, az esetleges nagyobb pénzügyi károk elkerülése. A modul tehát vizsgálja egy-egy beszállító fizetőképességét, így használata sokszorosára növeli a kintlévőségek begyűjtésének hatékonyságát, csökkenti a vevői tartozások nagyságát és azok behajtással kapcsolatos költségeit.

„A vevők fizetőképességének gyors elbírálását támogató rendszerekkel a cégek nyereséget termelhetnek, hiszen kevesebb idő alatt jobb döntéseket hozhatnak a lehetséges ügyfelekre vonatkozóan, csökkenthetik kétes kintlévőségeik mértékét, a pontosabb döntések miatt ügyfeleik rövidebb ideig és kisebb összeggel fognak tartozni nekik. Ily módon csökken a napi üzletvitel munkaerő-szükséglete és a gyors döntések révén növekszik az ügyfelek elégedettsége.” – hangsúlyozza Barbara Dreska, az LLP Budapest ügyvezető igazgatója.

Az új termék tökéletesen együttműködik a SunSystems főkönyvi és ügyviteli moduljaival, melynek eredményeként a SunSystems Collect folyamatosan, könnyen átlátható formába öntve képes pontos, részletes adatokat szolgáltatni a kintlévőségekről. A nagy nemzetközi cégek esetében az elemzések a teljes cégre vonatkozóan beállíthatók, s ezáltal az adósságkezelés belső szabályzata minden országban könnyen érvényesíthető.

Az adósok telefonos vagy egyéb módon történő megkeresésekor a képernyőn pontosan nyomon követhetők az adósokkal folytatott megbeszélések jegyzetei, valamint a rendszer a megfelelő időben emlékeztet az újból szükségessé váló kapcsolatfelvételekre. A rendszeresen ismétlődő feladatok elvégzését – egyenlegközlők, bizonyos tartozás felett felszólító levelek – a programba épített automatizmusok segítik.

Azok számára, akik a behajtási folyamatokat szeretnék bárhonnan felügyelni, a SunSystems iCollect modul használata javasolt. Ez a program a Collect modullal együtt használva web-böngészőn keresztül képes megjeleníteni a vevőkkel kapcsolatos adatokat.

Az LLP Csoportról (www.llpgroup.com)
Az LLP Csoport 1992-ben alakult meg Prágában, napjainkra pedig vezető szerepet vívott ki az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások képviselete terén Közép- és Kelet Európában. Az LLP kínálatában szerepel a SunSystems ERP megoldása, a Pivotal CRM rendszere, a time@work idő- és költségnyilvántartó szoftver, a Fourth Shift termelésirányító megoldása, illetve az Ariba B2B elektronikus beszerzési rendszere. Az LLP 1995-ben kezdte meg kelet-európai terjeszkedését, melynek eredményeként ma már – a prágai mellett – Budapesten, Bukarestben, Pozsonyban, Szófiában, Varsóban és Zágrábban vannak irodái. Az LLP Csoport a világ számos országában vezet projekteket, így többek között Belgiumban, Olaszországban, Egyiptomban, Venezuelában, Japánban, az Egyesült Államokban és Kanadában.
Az LLP Csoport ügyfélköre az üzleti élet különböző területein tevékenykedő cégekből kerül ki, a petrolkémiai ipartól a szállodákon és gyógyszergyárakon keresztül a televízió-állomásokig. Ügyfelei között megtalálható például a BP, a GlaxoSmithKline, a ShellGas (LPG), a Johnson & Johnson, a Mirato, a Roche, a KPMG, a UPS és a Duna Szálloda Rt.

További információk:
LLP Budapest Kft. – Paul Brigitta
Tel.: 412-2400, Fax: 412-2401
E-mail: Brigitta.Paul@llpgroup.com
Web: www.llpgroup.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik