Belföld

Teljessé vált a PATROL 7

A BMC Software Inc., a vállalati szintű rendszer-felügyeleti megoldások piacvezető szállítója bejelentette, hogy teljessé vált a PATROL 7, az alapinfrastruktúra fejlesztések lezárásával. A most elkészült három modul közül a két felügyeleti konzol lehetőséget biztosít a felügyelt alkalmazások központi monitorozására, akár interneten keresztül is, az elosztószerver pedig egyszerűsíti a verzióváltást és a karbantartást.

Mindkét új konzolfajta (a PATROL Central Operator – Microsoft Windows Edition és a PATROL Central Operator – Web Edition) központosított felületet biztosít a felügyelt környezetekről, alkalmazásokról, adatbázisokról és operációs rendszerekről. Ezek a megoldások egyszerűsítik az üzemeltetést és csökkentik az üzemeltetés költségeit. Az elosztószerver (Distribution Server) biztosítja a termékek központosított telepítését, egyszerűbbé teszi a konfigurálást és csökkenti a termékek verzióváltásával járó költségeket. Az elosztószerver, amely a PATROL 7 alapinfrastruktúra utolsó komponense, 2002 decemberére készült el, hazánkban pedig mostantól elérhető.
A PATROL 7 infrastruktúra közös architektúrát biztosít, amelyhez könnyedén hozzá lehet kapcsolni az új PATROL megoldásokat, ezáltal támogatja az ügyfelek beruházásait PATROL környezetükbe, ugyanakkor növeli az üzleti értéket. A továbbfejlesztett PATROL architektúra egyszerűbb telepítése és karbantarthatósága révén csökkenti a rendszerek felügyeleti költségét, a közös kommunikációnak köszönhetően mérsékli a komplexitást, a központi konzol pedig hatékonyabbá teszi a szolgáltatást. Az emelt szintű PATROL architektúra kibocsátásakor a BMC Software a PATROL meglevő sikeres tulajdonságaira épít, ugyanakkor fokozza a biztonságot, a rugalmasságot és a bővíthetőséget.

„Azt gondolom, hogy a BMC PATROL-jának kifejlesztésével üzleti és IT ügyfeleinknek olyan ütőképes eszközkészletet nyújtunk, amely nemcsak sokoldalú, hanem a legmesszebbmenőkig bővíthető is.” – mondta Ávéd Zoltán, a BMC Software magyarországi igazgatója.

A BMC Software (http://www.bmc.com/hungary vagy http://www.bmc.com) :
A BMC Software Rt. [NYSE: BMC] a vállalati szintű rendszer-felügyeleti megoldások egyik piacvezető szállítója. A cég arra összpontosít, hogy ügyfelei számára biztosítsa az üzleti elérhetőséget (Assuring Business AvailabilityŽ)) azáltal, hogy segít szolgáltatásaik proaktív tökéletesítésében, költségeik csökkentésében és az üzleti érték növelésében. A BMC Software széleskörű megoldásai a vállalati rendszerektől az alkalmazásokig és adatbázisokig terjednek. A BMC Software 1980-ban alakult, irodái mára világszerte megtalálhatók, az S&P 500 tagja, és a 2002-es üzleti évben bevétele meghaladta a 1.3 milliárd dollárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik