Belföld

Kína vezető repülőgépgyártója a Scalát választotta

A repülőgépipari kutatóintézet és gyártó a Scala hagyományos ERP megoldásával szabványosítja üzletvitelét.

A Scala Business Solutions új szerződést írt alá Kína vezető repülőgépipari kutatóintézetével és gyártójával, a LeiHua Electronic Laboratory-val: a LeiHua a Scala hagyományos ERP platformjának segítségével szabványosítja üzleti folyamatait és javítja működésének hatékonyságát. A LeiHua a Scala teljes modulkínálatát üzembe helyezi a pénzügyi, logisztikai és gyártási folyamatok támogatására, valamint implementálja a Crystal Reports jelentéskészítő eszközt is.

Az 1970-ben alapított, 1400 alkalmazottat foglalkoztató LeiHua vállalat számos elektronikai terméket gyárt – többek között replülőgépipari elektronikát és kábeltévé-berendezéseket, olajkutatási eszközöket, civil távközlési berendezéseket és belső kommunikációs rendszereket. A LeiHua az egyre összetettebb termékportfólió, az egyre hosszabb feldolgozási folyamatok és az egyre szélesebb termelőbázis miatt olyan ERP rendszert keresett, amely hatékonyan támogatja a vállalat üzleti folyamatait és biztosítja az ellenőrzést.

A világgazdaság felé nyitó Kínában egyre több vállalat alkalmaz olyan modern üzletviteli megoldásokat, amelyek megfelelnek a nemzetközi üzleti élet követelményeinek. Ezen a növekvő piacon erősítette pozícióját a Scala Business Solutions a több mint 30 nyelven elérhető, és világszerte több mint 140 országban alkalmazott ügyviteli rendszerének újabb értékesítésével.

A Scala Business Solutions-ről

A Scala Business Solutions kollaboratív ERP szoftvereket fejleszt – amelyek integrálják az Internet technológiát és a tradicionális ERP funkcionalitást –, hogy általuk egyszerűbbé váljék a globális üzleti működés. A Scala segítségével a globálisan működő vállalatok teljesen integrálni tudják valamennyi ERP rendszerüket a világ minden részén leányvállalataik, üzleti részlegeik, illetve a cég központja között, sőt, partnereiket és szállítóikat is bevonhatják. A Scala kollaboratív ERP szoftverei lehetővé teszik a globálisan működő vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a magasabb szintű elektronikus üzleti tevékenység követelményeinek, valamint hogy egy szabványos ERP rendszert használjanak hagyományos üzleti tevékenységeik irányítására. Ezáltal mérhető haszonhoz juthatnak az elektronikus kereskedés segítségével, egyedi kereskedési hely vagy globális portál kiépítésével, illetve a beszállítási lánc optimalizálásával.

Európában, Észak-Amerikában és a Távol-Keleten, partneri és kereskedői hálózata segítségével a Scala több mint 30 nyelven a világ több mint 140 országában értékesít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat.

A Scalát jegyzik az amszterdami Euronext tőzsdén (jele: SCALA). 2001. évi árbevétele 70,6 millió amerikai dollár volt (79,1 millió euro).
Tekintse meg a Scala webhelyét a www.scala.net címen, ha sajtóközleményekre, befektetői információkra, céges vagy termékinformációra kíváncsi.

2003 Scala Business Solutions NV. Minden jog fenntartva. A Scala logo, a ScalaŽ és az iScalaŽ bejegyzett kereskedelmi védjegyek. Az egyéb márkanevek vagy bejegyzett védjegyek azok tulajdonosainal tulajdonát képezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik