Belföld

Bombariadó az egyik valóságshow-ban

Néhány percre ki kellett költöznie a Való Világ című műsor négy szereplőjének a játék díszletéül szolgáló villából - adta hírül az origo, véletlenül éppen a produkció internetes partnere. A szabályokkal ellentétes exodusra egy bombariadó miatt volt szükség.

Ennyi a hír politikai események és kiemelkedő sport teljesítmények közé ágyazva – írja a Népszabadság. És valóban, mintha két percre minden szlogen teljesült volna: itt a lét a tét, avagy ez a nagybetűs való világ. Két percre életszagú lett a műsor, két percre megzavarodtak a műsorkészítők.

Aztán előkerültek a szponzortól kapott kocsik, szereplőkre ráparancsolták a mikrofont, és betuszkolták a négy cukipofát a légkondiba kivárni a tűzszerészeket. A két tévé egymással versengve harsogta: 2002 a valóság-show éve volt, persze ezt ők márkanevükön fogalmazták meg: BB illetve VV, Szabi illetve Szabolcs. Közben a két kereskedelmi minden valóságérzékét elveszítette.

Milliárdokkal, szeméremdomb-tetoválásokkal és több száz forintos telefonokkal terrorizálnak minket szeptember óta, és bár “itt ön dönt mindenben”, csak a távkapcsoló piros gombja a fegyverünk. Mert ők addig követnek minket tévén, újságokon, plakátokon, telefonokon át, amíg mi is részt nem veszünk a játékban. Beszippantanak mindenkit. Engem, mert írok róla, önöket, mert elolvassák. Úgy tűnik a két tévé nem hagyja abba, amíg az egyik bele nem roppan a milliárdos versenybe.

Addig pedig had éltessük a rendőrség által keresett bátor ellenállót, aki két percre visszahozta a földre ezt az emberi húsleves-port kínáló kirakatot. Aki bejelentette névtelenül, amit sokan vállalnának névvel is: jöjjenek ki a szereplők, vegyék le a kamera-arcot, az arénát pedig vesse be sóval a valódi világ.

Vagy önöket már elnyelte a gépezet, és most azon agyalnak vajon a TV2-s Sváby András vagy az RTL-es Árpa Attila telefonált?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik