Belföld

alohaprod.hu – az Aloha Produkció új internetes oldala

2002. decemberétől látható a világhálón az Aloha Produkció új internetes oldala, amely kibővített tartalmat, letölthető videókat, érdekes publikációkat és webes megrendelési felületet is kínál a filmes cég iránt érdeklődőknek.

Míg a korábbi oldal inkább az Aloha saját gyártású televíziós műsoraival, illetve filmjeivel foglalkozott, addig az új oldal elsősorban a cég filmes szolgáltatásai iránt érdeklődő cégvezetőknek, marketingeseknek, valamint reklámügynökségeknek, rendezvényszervezőknek szól.

A cég szolgáltatásai – sportfilmek, eseménydokumentáló filmek, termékbemutató filmek, reklámspotok, külső és belső PR filmek, szponzorációs filmek, TV műsorok – az internetes oldal egy szintű menüszerkezetében az egyszerű navigáció érdekében külön-külön menüpontokba kerültek. Újdonság, hogy az egyes szolgáltatásokhoz tartozó referenciafilmek, videók részletei megtekinthetők, illetve igény esetén le is tölthetők a weboldalról.

A hírekkel, publikációkkal folyamatosan frissített oldalon a látogatók az Aloha által készített filmeket (videokazettákat) is megrendelhetik egy könnyen kezelhető webes űrlap segítségével.

A honlapot az Aloha Produkció marketing partnere, a MarketCom Tanácsadó Kft. készítette saját webes tartalom-menedzsment rendszere felhasználásával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik