Belföld

Antik Enteriőr 2002 a Mûcsarnokban

Idén közel 50 műkereskedő részvételével rendezik meg a Műcsarnokban november 28 – december 1. között a nyolcadik Antik Enteriőr régiségkiállítást és vásárt.

A kiállítás a kelet-közép-európai régió legjelentősebb műkereskedelmi eseményének tekinthető. Ez persze nem (csak) a szervezők érdeme, a magyarországi műkereskedelem dinamikus fejlődésének tükre, kirakata a rendezvény, amely minden év novemberében lehetőséget ad a piac szereplőinek a bemutatkozásra és megmérettetésre. Galambos Sándor és Tausz Ádám a kiállítást szervező cég tulajdonosai és ügyvezetői, a rendezvény alapvető céljait már a kezdetek óta változatlanul határozzák meg. Bemutatkozási és értékesítési lehetőséget teremteni a műkereskedőknek. Segíteni a magyar műkereskedelem bekapcsolódását a nemzetközi vérkeringésbe.

 Ismét könyvpremier

A Geomédia Kiadó idén három új könyvvel: a Klasszikus kelmék, a Klasszikus vendéglátás és az Orosz cárok c. történelmi kiadvánnyal jelentkezik, amelyeket a kiállításon mutatnak be.

A kiállításon a Műcsarnokban minden műtárgycsoport (bútorok, ékszerek, órák, szobrok, érmék, fegyverek, festmények, könyvek, porcelánok, vallási tárgyak) képviselteti magát és megvásárolható a rendezvényen. Idén közel 50 kiállító mutatja be kínálatának legjavát, köztük Magyarország vezető galériái, neves régiségkereskedői. Harmadik alkalommal vesz részt a rendezvényen a pozsonyi Soga Galéria lenyűgöző kínálattal.

Ezúttal is értékes nyereményeket sorsolnak a látogatók között: idén egy egymillió forint értékú gyémánt ékszer a szerencsés nyertes jutalma.

Idén az Antik Enteriőr kiállítással egy időben a MEO Kortárs Galériában megrendezésre kerül a MEO Art Fair. A két kiállítás közös kedvezményes belépőjeggyel is látogatható.



Antik Enteriőr 2002
Műcsarnok 1146 Budapest, Dózsa Gy. út 37.

A kiállítás nyitva tartása:
2002. november 28-30-ig 10-19 óráig
2002. december 1-én 10-18 óráig

Belépőjegy árak:
Teljes árú belépőjegy: 1.500 forint
Kedvezményes belépőjegy: 800 forint

Ajánlott videó

Olvasói sztorik