Belföld

Új honlapot indított a KFKI Csoport

Október 1-jén tartalmában és külsejében egyaránt megújult honlappal lépett a nyilvánosság elé a KFKI Csoport. Az elsőgenerációs, úgynevezett "brosúra-honlapok" gyakorlatától elszakadva a Kfki.com webhely Magyarország legnagyobb informatikai cégcsoportjának tevékenységét, az ott dolgozók szakértelmét helyezi a középpontba.

Az új honlap önálló “bejáratot” kínál a meglévő és a jövendő ügyfeleknek, partnereknek, az újságíróknak és a potenciális munkavállalóknak. Az érdeklődők a KFKI Csoport tevékenységét az egyes szektorok (államigazgatás, pénzügy, távközlés, ipar, kereskedelem) illetve az alkalmazott megoldások felől közelítve, esettanulmányok és referenciák segítségével ismerhetik meg.

A honlap KFKIilátó menüpontja tágabb rálátást kínál az üzleti informatikára. Az itt összegyűjtött elemzések, tanulmányok, előadások és más írások szerzői jórészt a KFKI Csoport szakértői, de helyet találnak itt a szakmai partnerek, illetve a Csoporttal szorosan együttműködő egyetemek publikációi is. A folyamatosan bővülő KFKIilátó, a rendszeresen frissülő céghírek, illetve a KFKI Csoport rendezvényeiről informáló Eseménynaptár gondoskodnak arról, hogy a látogatóknak érdemes legyen rendszeresen visszatérni.

A KFKI Csoport fontosnak tartja, hogy céljairól, tevékenységéről a lehető leghatékonyabban informálja a közvéleményt. Ennek érdekében az új honlapon kiemelt szerepet kapott az újságírók tájékoztatása. A Sajtószobában elérhetők a KFKI Csoport tagjai által kiadott sajtóközlemények, a cégekről megjelent cikkek, letölthetők a sajtóeseményekhez tartozó sajtócsomagok.

Dr. Sipka Júlia, a KFKI Csoport marketing és kommunikációs igazgatója fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy a honlap a cégcsoport új kommunikációs stratégiájának szerves része, amely egyre fontosabb szerepet kap az ügyfél- és partnerkapcsolatok építésében és fenntartásában.

A KFKI Csoport honlapjának tartalma napról napra bővül. A tartalmi változások mellett a következő hónapokban új interaktív szolgáltatások megjelenése is várható.

További információ:

Pécsi Ferenc
főszerkesztő
fpecsi@kfki.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik