Belföld

A Merloni Elettrodomestici spa a 2001. szeptember 11-i események emlékére szervezett hangverseny egyik fő támogatója

Az Olasz Nagykövetség és az Olasz Kultúrintézet a 2001. szeptember 11-i amerikai események emlékére hangversenyt szervez Budapesten, amelynek a Merloni Elettrodomestici spa az egyik fő támogatója.

A népek közti béke és megértés jegyében rendezett koncerten a MÁV Szimfónikus zenekar lép fel a világszerte elismert Maestro Riccardo Capasso vezényletével. Maestro Riccardo Capassot a ma élő legnagyobb európai karmesterek között tartják számon, s a legjelentősebb nemzetközi intézményekben vezényel koncerteket és operákat.

Cégfilozófiánk alaptézise, hogy egy gazdasági tevékenység sikere mit sem ér, ha nem áll mögötte a szociális fejlődés iránti elkötelezettség. Ez a gondolat támogatási politikánkban is visszaköszön, ezért vállaltunk szerepet az olaszországi és törökországi földrengés helyreállítási munkálataiban, az ott élő emberek életkörülményeinek visszaállításában. A szeptemberi budapesti koncert támogatása az első alkalom a Merloni Elettrodomestici hazai képviseletének történetében, amikor magyar kulturális intézettel alakít ki kapcsolatot. Cégünk a jövőben is támogatni kívánja karitatív célok megvalósulását és a nemzetek közötti megbékélésre irányuló törekvéseket” – nyilatkozta Giuseppe Parma úr, a cég közép-európai igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik