Belföld

Az információ nem vész el és nem alakul át a mi rendszereinkben

A COMPAREX, Európa egyik vezető rendszerintegrátora "Az INFORMÁCIÓ NEM VÉSZ EL ÉS NEM ALAKUL ÁT A MI RENDSZEREINKBEN" címmel 2002.szeptember 17-én 11.30-tól szakmai napot szervez , Reméljük,hogy a tavalyi rendezvényünkhöz hasonlóan az idei konferencia is számos hasznos információval szolgál majd hazai partnereinkneik. Azokban az országokban - EURÓPÁBAN és DÉL-Afrikában - ahol jelen vagyunk a COMPAREX rendszereit alkalmazzák a vezető nagyvállalatok, kormányzati, és közigazgatási intézmények. A cégcsoport tagvállalatai 5500 főt foglalkoztatnak. Jelenlegi részvényeit a Johannesburg Stock Excange értéktőzsdén jegyzik, évente közel 1 milliárd euró forgalmat bonyolít, melynek csaknem fele Európában keletkezik.

A COMPAREX, Európa egyik vezető rendszerintegrátora

“Az INFORMÁCIÓ NEM VÉSZ EL ÉS NEM ALAKUL ÁT A MI RENDSZEREINKBEN”

címmel 2002.szeptember 17-én 11.30-tól szakmai napot szervez.

Reméljük, hogy a tavalyi rendezvényünkhöz hasonlóan az idei konferencia is számos hasznos információval szolgál majd hazai partnereinknek.

Azokban az országokban – EURÓPÁBAN és DÉL-Afrikában – ahol jelen vagyunk a COMPAREX rendszereit alkalmazzák a vezető nagyvállalatok, kormányzati, és közigazgatási intézmények. A cégcsoport tagvállalatai 5500 főt foglalkoztatnak.
Jelenlegi részvényeit a Johannesburg Stock Excange értéktőzsdén jegyzik, évente közel 1 milliárd euró forgalmat bonyolít, melynek csaknem fele Európában keletkezik.

Immár tízéves hazai működésünk eredményeként, és munkánk elismeréseként folyamatosan bővülő ügyfélkörünk között számos vezető hazai cég található, különféle szektorokból:

Audi Hungária Motor Kft.
DÉMÁSZ Rt.
Allianz Hungária Biztosító Rt.
WESTEL Rt.
is: energy Hungary Kft
(DÉDÁSZ)
MATÁV Rt.
GENERALI PROVIDENCIA Biztosító Rt.

T-Systems Dataware Kft.
Szerencsejáték Rt.
GIRO Rt.
Nyugdíjfolyósító Igazgatóság
Magyar Könyvklub Rt.
Interware Rt.

Rugalmas üzleti megoldásaink minőségét többek között garantálják a stratégiai beszállítóink, az EMC, a SUN, az IBM, és a Compaq piacvezető termékei , amelyekből a COMPAREX az ügyfelei számára a legmegfelelőbb rendszert kínálja.

A rendezvény sajtótájékoztatóján amelyet

2002.szeptember 17-én 11,30-kor
az Akadémia Klubban
V. ker. Roosevelt tér 9.

tartunk, beszámolunk az idei év eredményeiről és a folyamatban lévő projektjeinkről.
A sajtókonferencia után természetesen az újságírókat is várjuk a szakmai nap előadásaira, a részletes programot mellékelt napirend tartalmazza.

Szívélyes üdvözlettel:

de Kruijff – Csermely Ágnes

Budapest, 2002. 09. 09. Ügyvezető igazgató
ÁGNER Pr Kft

Ajánlott videó

Olvasói sztorik