Belföld

Először vásárolható Lego a magyar interneten

Magyarországon először, a FOTEXNet új játékáruházában vásárolható Lego - két hétig bevezető áron - az interneten. A játékáruházban a Lego széles kínálata mellett minden korosztály megtalálja a kedvére való játékot.

2002. szeptember 2-től már Magyarországon is megvásárolhatóak a Lego népszerű termékei az interneten keresztül. A gyerekek kedvenc játéka szeptember 16-ig 10%-os kedvezményes áron szerezhető be a FOTEXNet új játékáruházának széles kínálatából, ahol számos termék közül válogathatnak az áruházba látogatók. A játékáruházban megtalálhatóak – olyan nagy sikerű filmek, mint a – Harry Potter és a Star Wars különféle Lego termékei, de a kisebbek is kedvükre válogathatnak a nagy képzelőerőt igénylő, a gyermekek fantáziáját bővítő termékek között, vagy akár saját filmet is rendezhetnek a Steven Spielberg Filmstúdió Lego készlettel.

Az új áruház minden korosztálynak kínál kedvére való játékot, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Lego mellett építőjátékokkal, babákkal, gyurmákkal, autókkal várja a kicsiket, de a társasjátékok, kártyák és autómodellek között kedvükre válogathatnak a nagyok is.

A FOTEXNet új áruháza folyamatos és időszakos akciókkal várja látogatóit; a Lego mellett a mesekönyvek folyamatosan akciós áron szerezhetőek be, mind a játékáruházból, mind pedig a néhány nappal ezelőtt megnyílt új könyváruházból, a Barbie pedig szeptember 16-ig 15%-os kedvezményes áron vásárolható meg.

Röviden a FOTEXNetről

A FOTEXNet Kft. 2000 tavaszán kezdte működését, mint Magyarország legátfogóbb termékkínálatával rendelkező online áruháza. Az elmúlt két évben a http://www.fotexnet.hu cím alatt elérhető online áruházzal a hazai e-kereskedelmi piacon – a kezdetektől fogva betöltött – vezető szerepét tovább erősítetette folyamatosan bővülő termékkínálatával, kedvező áraival, magas színvonalú, interneten keresztül elérhető, ingyenes szolgáltatásaival, és a hazai Internet legsikeresebb játékával, az Ingyenlottoval. A FOTEXNet.HU jelenleg csaknem 20 áruházzal, több tízezer termékkel áll a vásárlók rendelkezésére.

További információ:

FOTEXNet Kft.
Jánosi Péter, Pach Erika
Tel.: 487-3600
Fax: 487-3700
E-mail: marketing@fotex.net

Ajánlott videó

Olvasói sztorik