Belföld

Az első boldogító igen a Coca-Cola Beach House-on

Valódi pálmafás esküvőnek adott otthont a Coca-Cola Beach House, ahol az ifjú pár augusztus 16-án mondta ki a boldogító igent.

Az esküvőn a násznép mellett a TNT együttes és az RTL KLUB sztár műsorvezetői, Balázsy Panna és Novák Péter ünnepelték a fiatalokat. A különleges alkalomra összeállított koktélokat Laisz András keverte, az egyedi ruhát Makány Márta tervezte, a menyasszony frizuráját Muzsik Tibor mesterfodrász készítette, a nászajándékot pedig a Coca-Cola light Ezüstlány adta át.

Siófokon, augusztus 16-án virágba öltözött a Coca-Cola Beach House, hogy méltó helyszíne lehessen Fazekas Szilvia és Kovács Sipeki Gábor esküvőjének. A vőfély mellett Novák Péter látta el a násznagyi teendőket, műsorvezető társa, Balázsy Panna háziasszonyi szerepet is vállalt. A két műsorvezető mindemellett az RTL KLUB Delelő című műsorát sem hanyagolta, amely élőben számolt be az eseményről.
Az esküvő időpontja délre volt kitűzve de a készülődés már kora reggel elkezdődött. Hajnalban megérkezett Muzsik Tibor mesterfodrász, hogy megtervezze és elkészítse az ünnepi frizurát. Makány Márta egyedi tervezésű és kivitelezésű esküvői ruhákkal érkezett. Laisz András már hetekkel korábban megalkotta fejben, majd a helyszínen ki is keverte azt a titkos ünepi koktélt, amellyel a násznép koccintott. A meglepetés vendég a TNT együttes volt, amely a menyasszony kedvenc együttese. A rokonok és a barátok részt vettek az RTL KLUB Delelőjének játékában is. A korfui ajándék nászutat Molnár Éva, Coca-Cola light Ezüstlány adta át. A ceremóniára a pár limuzinnal érkezett és a hely adottságainak megfelelően vízibiciklivel távozott.

“Nagyon nagy várakozással néztünk elébe az esküvőnek, amely egy különleges és egyedi esemény volt a Coca-Cola Beach House-on. A könnyed szórakozás mellett immár maradandó és az életben csak ritkán átélhető élményekkel gazdagodhattunk. Remélem a boldog pár számára is legalább annyira emlékezetes és kedves nap volt, hogy majd az Aranylakodalmukon is vendégül láthatjuk Őket itt.” – fogalmazott Kallós András, a Coca-Cola Magyarország közkapcsolati és kommunikációs igazgatója.

“Nem is reméltem, hogy valaha pálmafás tengerparton esküdhetek! Szerintem nekem volt a legcsodálatosabb és legkülönlegesebb esküvőm sok-sok meglepetéssel, hiszen nem mi szerveztük, így, ez egy igazi ajándék nap volt. Jövőre itt ünnepeljük a házassági évfordulónkat is!” – nyilatkozta Fazekas Szilvia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik