Belföld

Újdonság az interneten

Egy új adatbázis, mely különbözik a többitől! Miért? Az adatbázis a magyar és lengyel cégek egymásra találását hivatott segíteni! Minden cégadat két nyelven, magyarul és lengyelül!!

Intenzíven megkezdte működését internetes adatbázisunk, melyen a lengyel és magyar cégek minden adatot két nyelven helyezhetnek el. Önnek elég a jelentkezési lapot kitölteni ( közvetlenül a honlapról), a cége adatait mi lefordítva felhelyezzük a szerverre. Az Ön cégbemutatását (360 karakter + a teleinformációk) lengyelországban lengyelül, magyarországon magyarul olvashatják.Ajánlatunkat elsősorban a mikro-kis és közepes vállalkozások felé intézzük, mivel a mai média árak mellett nekik van a legkissebb esélyük terjeszkedésre hírdetés álltal. Kapcsolat felvétel esetén (opció) megszervezzük a lengyel partnerrel a találkozót, lebonyolítjuk a tárgyalást, valamint szerződéses hoteleinkben szállhatnak meg partnereink.
Célunk hogy minnél több magyar termék kerüljön ki a lengyel piacra, és minnél több partnert találjanak a lengyel kisvállalkozók magyarországon. Reméljük sikerül álltalunk a turizmust magyarország és lengyelország között nagyobb mértékben népszerűsiteni.Szeretnénk tovább vinni azt a mondatot az üzleti életben is, miszerint “magyar-lengyel két jó barát….”
Várjuk az Önök jelentkezését is!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik