Belföld

Wellness napra, médiasportnapra és Schwarzkopf Professional beach frizura versenyre is sor került a Coca-Cola Beach House-on

A közel másfél hónapja nyitva tartó hat éves Coca-Cola Beach House ezen a nyáron is rengeteg látogatót vonz.

Az esti fergeteges hangulatú bulikon eddig mintegy 55 ezer fiatal szórakozott. A nyáron még 8 alkalommal lépnek fel magyar együttesek a Coca-Cola Beach House megújult színpadán.

A forró nyári melegben a Coca-Cola Beach House-t naponta több ezren keresik fel, és a látogatók az RTL Klub Reggeli és Delelő helyszíni forgatásain kedvenc sztár műsorvezetőiken kívül ismert magyar popsztárokkal, úgymint a Back II Black, Fiesta, Roy&Ádám, Animal Cannibals, a Pa Dö Dö, is találkozhatnak személyesen. A vendégek a tikkasztó melegben eddig közel 14 ezer pohár hűsítő Coca-Cola terméket fogyasztottak.

A Coca-Cola Beach House-on a napozás szerelmeseit a homokban és a mesterséges szigeten idén közel 300 db nyugágy várja. Az aktív pihenés kedvelői ezen a nyáron is különböző sportágakban mérhetik össze erejüket. A vízifoci elsősorban fiúk és férfiak kedvence, akik a hűsítő pályán naponta közel 25 meccset is játszanak. A vízben már reggel, nyitás után lelkes csapatok mérkőznek meg víziröplabdában. A népszerű strandröplabdát a fiatal baráti társaságok délután és kora este választják, amikor a hűsítő árnyékban kedvükre üthetik a bőrlabdát. A tavaly újdonságnak számító korfballt ebben az évben is sokan kipróbálják a sekély vizű Balatonban. Július 15-től a beach aerobic kedvelőinek minden nap lehetőségük van egy kiadós mozgásra a homokban.
Az elmúlt 5 hét alatt több alkalommal is gazdag programok várták a Coca-Cola Beach House-on nyaralókat, akik július 6-án a Wellness magazin jóvoltából a testi-lelki harmónia jegyében tölthettek el egy teljes napot. Július 13-án egy izgalmas és látványos médiasportnap várta a látogatókat. Délelőtt a Blikk, az RTL KLUB, az Őnagysága és az Elle sportos és játékos képviselői homokfociban, strandröplabdában és kötélhúzásban mérték össze erejüket. A vidám hangulatú verseny győztese a Blikk csapata lett. Délután a Schwarzkopf Professional Team mesterfodrászai beach frizura versenyen vettek részt. A nap sztárvendége Molnár Éva, a Coca-Cola light Ezüstlány volt, akinek Muzsik Tibor mesterfodrász készített egy nyári frizurát.

A Coca-Cola Beach House-on esténként fergeteges hangulatú koncertek és bulik várják a fiatalokat. Az új hang- és fénytechnikával felszerelt színpadon szerda és szombat esténként eddig 10 magyar együttes adott nagy sikerű koncertet, akik közül a Coca-Cola Beach House színpadán idén először lépett fel a Zanzibar, a Fiesta és a Romantic. Az utóbbi zenekar a Coca-Cola Beach House-on vehette át első platinalemezét, amely a magyar pop életben ritkaságnak számít. A legsikeresebb koncert eddig a Pa Dö Dö volt, amelyet közel 5 ezren hallgattak. A legkedveltebb esti buli a Freee Magazin Party, amelyen alkalmanként 3 ezren táncolnak a homokban.

A Coca-Cola, mint felelősen gondolkodó vállalat, érzékeny a társadalom problémáira, nehézségeire, ezért ebben az évben is vendégül lát vak fiatalokat és szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeket a Coca-Cola Beach House-on. Június 19-én a Vakok Általános Iskolája és Diákotthonából 20 vak és gyengénlátó fiatal a játékos programokkal egy önfeledt, vidám napot tölthetett el a pálmafás strandon. Az ország különböző pontjairól eddig 4 általános iskolai csoport, azaz több mint 150 fiatal vendégeskedett a Coca-Cola Beach House-on. A gyerekek a napozáson, a fürdőzésen és a játékon kívül a Magyar Élet- és Vízimentő Szövetség szakemberei vezetésével vízimentő oktatásban is részesültek, és a nap végén mindenki oklevéllel térhetett haza.
Július 10-én a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének XXII. Országos Ifjúsági Médiatáborából közel 80 diákújságíró vendégeskedett a Coca-Cola Beach House-on. A fiatalok a nekik rendezett sajtótájékoztatón rövid áttekintést kaptak a Coca-Cola filozófiájáról és az immár hat éve működő szórakoztató központ küldetéséről és eddigi programjairól.

Június 16-án a Coca-Cola “Mindjárt becsomózok ettől a nyártól!” nyári promóciós játékában a Coca-Cola Beach House-on az RTL Klub és a Back II Black sztárjai mérkőztek meg egymással, és a csapatok a pénznyereményt, azaz nettó félmillió-félmillió forintot a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak és a Magyar Rákellenes Ligának ajánlották fel. A további izgalmas és látványos elődöntőkre és döntőkre eddig két alkalommal, július 3-án és 23-án került sor a Coca-Cola Beach House-on. A döntők során a csapatok eddig összesen 20 millió forintot vihettek haza.

Az augusztus 20-ig nyitva tartó Coca-Cola Beach House-on még három komolyabb sporteseményen is lehet szurkolni. A nemzetközi vízikorfball bajnokságnak július 26-án idén is a Coca-Cola Beach House ad otthont, a strandröplabda Országos Bajnokság augusztus 3-án és 4-én, a strandkézilabda torna pedig augusztus 10-11-ig lesz. Július 27-én a Cosmopolitan Bikini Show címmel első alkalommal kerül sor fürdőruha bemutatóra, augusztus 2-án a Fővárosi Gyermekotthon Oroszlányi Gyermekotthonából szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek töltenek el egy napot a szórakoztató központban, 5 alkalommal lesz Shell kerékcserebajnokság, és augusztus 16-án a Coca-Cola Beach House első alkalommal egy egyedülálló esküvőnek is otthont ad. Az ifjú házasulandók számára meghirdetett lehetőség nemcsak a Coca-Cola Beach House történetében, hanem országosan is különlegességnek számít. A szerencsés pár a tengerparti hangulatot idéző pálmafás strandon hozzátartozói körében mondhatja ki a boldogító igent, amelyhez többek között az esküvői ruhát, az ünnepi koktélt és egy 1 hetes Korfu szigeti nászutat biztosítanak a szervezők.

Koncertek a Coca-Cola Beach House-on a nyár hátralévő részére

Dátum Nap Koncert
2002. július 27. szombat Charlie
2002. július 31. szerda United
2002. augusztus 3. szombat Ladánybene 27+Reggae Party
2002. augusztus 7. szerda Back II Black
2002. augusztus 10. szombat Jamie Winchester & Hrutka Róbert
2002. augusztus 14. szerda TNT
2002. augusztus 17. szombat Crystal
2002. augusztus 20. szerda Valami Amerika

Ajánlott videó

Olvasói sztorik