Belföld

Megújult a Focus Medical Margitsziget honlapja – www.focusmed.hu

A Focus Medical Mikro-szemsebészeti és Lézer Központ 1990 óta végez szemsebészeti beavatkozásokat ügyfelei körében. Az intézetben az eltelt tizenkét év során már sok ezer embernek adták vissza a szemüveg nélküli éleslátás élményét, az ide ellátogató szemüvegesek több tízezer dioptria hátrahagyásával távoztak.

A Focus Medical új honlapján megújult arculat, az intézet marketing üzenetét ötletesen kifejező flash animáció fogadja a látogatókat.

Tartalmi szempontból számos változtatáson esett át a honlap. Az új oldalakon az intézetről (cégbemutató, küldetés, jövőkép), a végzett szolgáltatásokról, mikro-szemsebészeti és lézeres beavatkozásokról (kiemelten az excimer lézeres kezelésről, LASIK eljárásról, LTK beavatkozásról), az itt dolgozó munkatársakról részletes információ található. Ezen kívül az érdeklődők virtuális sétát tehetnek az intézet “falain belül”, így már az Internet segítségével részletesen megismerhetik a Focus Medical-t; tájékozódhatnak a szem anatómiai felépítéséről, felmerülő kérdéseikre választ kaphatnak a gyakori kérdések rovatban, számos szemműtétekkel kapcsolatos érdekes írást olvashatnak, s tölthetnek le a honlapról.

Azok számára, akiknek információéhségét mégsem elégíti ki a honlap lehetőség nyílik kérdéseik megfogalmazására, amit eljuttathatnak az intézet ügyfélszolgálati munkatársa számára (http://www.focusmed.hu/uzenet.html), aki korábban maga is átesett hasonló beavatkozáson a Focus Medical-ban. Aki meggyőzőnek találja a focusmed.hu oldalakat, de még szeretné átgondolni a beavatkozáson való részvételt, annak érdemes feliratkoznia a Focus hírlevelére (http://www.focusmed.hu/hirlevel.html), mely rendszeresen tájékoztatja a listán szereplő személyeket az aktuális akciókról, eseményekről, a honlap változásairól.

A Focus oldalát könnyedén ajánlhatjuk ismerőseinknek, továbbküldve annak microsite flash banner-jét (http://www.focusmed.hu/prospektus.html), mely a címzett személy postafiókjába érkezik meg, s röviden tájékoztatja őt az intézet tevékenységéről.

Látogassa meg a Focus Medical Mikro-szemsebészeti és Lézerközpontot az interneten a www.focusmed.hu címen, illetve személyesen a Danubius Thermal Hotelben, a Margitszigeten.

Focus Medical Margitsziget Mikro-szemsebészeti és Lézerközpont
Cím: 1138 Budapest XIII. kerület, Danubius Thermal Hotel Margitsziget
Telefon: 1/450-3333, 452-6401
Fax:1/450-3331
E-mail címek:

– igazgatosag@focusmed-.hu
– ugyfelszolgalat@focusmed.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik