Belföld

Vak és gyengénlátó fiatalok másodszor nyaraltak a Coca-Cola Beach House-on

A Coca-Cola Beach House-on 20 vak és gyengénlátó fiatal egy élményekben gazdag napot tölthetett el.

A Coca-Cola Beach House második alkalommal lát vendégül vak és gyengénlátó gyermekeket és fiatalokat. A Vakok Általános Iskolája és Diákotthonából 20 vak és gyengénlátó fiatal töltött el egy napot a Coca-Cola Beach House-on, ahol különféle ügyességi játékban mérkőzhettek meg egymással vízben és homokban. A medencében, gumicsónakban ülve egy kötél mentén minél rövidebb idő alatt kellett átjutniuk a túlpartra, a Balatonban váltóversenyeken vettek részt, és az eurobungee-ban néhány percig átélhették a súlytalanság állapotát is.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a Coca-Cola idén már második alkalommal lát vendégül vak gyermekeket és fiatalokat a Coca-Cola Beach House-on, és a nekik szervezett játékos programokkal vidámságot, jókedvet varázsolnak nehéz hétköznapjaikba. Ők egy-egy ilyen élményt még inkább belevésnek az emlékezetükbe, hiszen ritkán adatik számukra ehhez hasonló fantasztikus szórakozás.” – fogalmazott Helesfai Katalin, a Vakok Általános Iskolája és Diákotthona igazgatója.

A nyár folyamán a Coca-Cola Beach House még vendégül lát általános iskolai osztályokat, csoportokat, valamint augusztusban a Fővárosi Gyermekotthon Oroszlányi Gyermekotthonából szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok lesznek a Coca-Cola Beach House vendégei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik