Belföld

A Scala szoftvere megkapta a Designed for Windows XP (Windows XP-re tervezve) tanúsítványt

A teljesítményt és a megbízhatóságot tekintve a Scala legújabb üzleti szoftvere új globális mércét állít fel a Microsoft XP operációs rendszerén.

A Scala nyilvánosságra hozta, hogy az iScala 2.1, a cég új kollaboratív ERP platformja megkapta a Microsofttól a Designed for Windows XP (Windows XP-re tervezve) tanúsítványt. A tanúsítvány minőségi szoftver- és hardver szabványok kombinációja segítségével azt hivatott garantálni, hogy az alkalmazott szoftvert és hardvert úgy tervezték és tesztelték, hogy azok a legjobb teljesítményt nyújtsák a MicrosoftŽ Windows XPŽ operációs rendszert futtató felhasználók számára.
A Windows XP tanúsítvány azokat az erőfeszítéseket ismeri el, amelyeket a Scala tett a kollaborativitás és a többnyelvű támogatás érdekében. Azzal a megbízhatóság- és teljesítménynövekedéssel, amelyet az egyetlen, stabil felületen való futtatás jelent, a Windows XP és az iScala 2.1 kiváló megoldás a multinacionális vállalkozások számára a hatékonyság és eredményesség növelésére, az alkalmazás teljes birtoklási költségének csökkentésére és az üzleti tevékenység kiterjesztésére.
“Az iScala Windows XP alatt történő futtatásával ügyfeleink ki tudják használni a kollaborativitás biztosította előnyöket az emberek, a különböző rendszerek összekapcsolása és az üzleti folyamatok automatizálása során.” – mondta Szergej Svedov, a Scala kutatás-fejlesztési elnökhelyettese. “Ugyanakkor a Windows XP azon képessége, hogy szükségtelenné teszi a különböző verziójú felületek kiépítését az operációs rendszer minden egyes változatához, jelentős előnyt jelent azon felhasználók számára, akiknek tevékenysége globális támogatást igényel.”
A Windows XP többnyelvű képességei biztos alapot szolgáltatnak az iScala 2.1 továbbfejlesztéséhez bármilyen nyelvű verzióról legyen is szó (a termék 24 nyelven érhető el jelenleg). “Bár ügyfeleink üzletmenetének 80%-ban angol nyelvű környezetben zajlik, a fennmaradó 20% üzleti környezete más nyelvű” – jegyezte meg Svedov. “Az alkalmazás teljes birtoklási költségének (TCO – Total Cost of Ownership) nagy részét ez a 20% teszi ki, mivel muszáj külön szabványfelületet létrehozniuk valamennyi nyelvhez. Az iScala 2.1 és a Windows XP segítségével egységes felületet hozhatnak létre, amely nyelvfüggetlen, ezáltal csökkenti a TCO-t.”
“A Microsoft örömmel adományozza a Scala innovatív és kollaboratív ERP rendszerének a “Designed for Windows XP” (Windows XP-re tervezve) tanúsítványt” – mondta Brian Valentine, a Microsoft Corporation Windows Divíziójának elnökhelyettese. “A Microsoft tavaly “Az év ERP megoldása” címmel ismerte el a Scala ERP rendszerét és most a Windows XP tanúsítvány megerősíti a Scala folyamatos minőségfejlesztésének eredményeit, amelyek kiemelkedő teljesítményt biztosítanak Windows XP alatt.”
A május 22-én elindított iScala 2.1 a világ első célirányosan kifejlesztett kollaboratív ERP rendszere, melynek segítségével automatizálhatóak az üzleti folyamatok mind a vállalaton belül, mind kívül, és amely összeköti az ellátási láncban résztvevő személyeket és rendszereket.

# # #

A Scala Business Solutionsről

A Scala Business Solutions kollaboratív ERP szoftvereket fejleszt – amelyek integrálják az Internet technológiát és a tradicionális ERP funkcionalitást -, hogy általuk egyszerűbbé váljék a globális üzleti működés. A Scala segítségével a globálisan működő vállalatok teljesen integrálni tudják valamennyi ERP rendszerüket a világ minden részén leányvállalataik, üzleti részlegeik, illetve a cég központja között, sőt, partnereiket és szállítóikat is bevonhatják. A Scala kollaboratív ERP szoftverei lehetővé teszik a globálisan működő vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a magasabb szintű elektronikus üzleti tevékenység követelményeinek, valamint hogy egy szabványos ERP rendszert használjanak hagyományos üzleti tevékenységeik irányítására. Ezáltal mérhető haszonhoz juthatnak az elektronikus kereskedés segítségével, egyedi kereskedési hely vagy globális portál kiépítésével, illetve a beszállítási lánc optimalizálásával.

Európában, Észak-Amerikában és a Távol-Keleten, partneri és kereskedői hálózata segítségével a Scala több mint 30 nyelven a világ több mint 140 országában értékesít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat.

A Scalát jegyzik az amszterdami Euronext tőzsdén (jele: SCALA). 2001. évi árbevétele 70,6 millió amerikai dollár volt.

Tekintse meg a Scala webhelyét a www.scala.net címen, ha sajtóközleményekre, befektetői információkra, céges vagy termékinformációra kíváncsi.

Š 2002 Scala Business Solutions, NV. Minden jog fenntartva. A ScalaŽ bejegyzett védjegy. Az egyéb márkanevek vagy bejegyzett védjegyek azok tulajdonosainak tulajdonát képezik.

Kapcsolattartók:

Tabita Seagrave
Communication Manager
Scala Business Solutions
London
Telefon +44 1293 45 55 55
Mobil +44 7957 823 286
Email tabita.seagrave@scala.net

Nicole Marshall
Strategic Alliances Manager
Scala Business Solutions
Amszterdam
Telefon +31 20 427 4361
Mobil +31 621 835 710
Email nicole.marshall@scala.net

Ajánlott videó

Olvasói sztorik