Belföld

A Xerox bejelenti az OFFICE divíziót

A Xerox Office divíziója egy indirekt értékesítési csatornán keresztül díjnyertes színes- és fekete-fehér hálózati printerek teljes választékát, illetve innovatív multifunkciós készülékeket és termelékenységnövelő megoldásokat szállít.

Az irodai megoldások piacát világviszonylatban 54 milliárd dollárra becsülik. A Xerox ezen belül versenyelőnyt élvez az olyan fejlődő területeken, mint a színes, multifunkciós és értéknövelő megoldások és szolgáltatások.

A Xerox megerősítette az új Office divízióra vonatkozó információkat, amely szerint a Xerox egyesíti az Office Printing Business (OPB) és az Office Solutions Group üzletágat (OSG). Az “Office” a jövőben ezen két üzletág termékeinek értékesítését végzi. Az “Office” várhatóan jelentősen növeli az európai viszonteladók – ezzel együtt a Xerox Corporation – árbevételét 2002-ben, és lehetővé teszi az üzlet fokozott összpontosítását és racionalizálását.

Rod Rodericks-et, a Xerox OPB Europe volt elnökhelyettesét nevezték ki a Xerox Office Europe elnökhelyettesévé és vezérigazgatójává. úgy nyilatkozott, hogy ez a lépés megerősíti a Xerox pozícióját vezető irodatechnológia-újító szerepében, és lehetővé teszi számunkra, hogy figyelmünket a piacon megjelenő új kínálatra és platformokra fordítsuk.”
A Xerox közvetett csatornákat fog használni az Office-termékek piacra vitelére, és az Office továbbra is foglalkoztatja az értékesítési csatornához tartozó partnereket ezen csatornák kiépítésében és erősítésében. Az Office szándéka, hogy továbbra is felhasználja az informatikai forgalmazók Európa-szerte meglévő hálózatát.
Anne Mulcahy, a Xerox elnök-vezérigazgatója állítása szerint 2002 lesz a Xerox legjelentősebb éve az utóbbi évtizedben a piacra dobott új ajánlatok és platformok tekintetében. A hangsúly három speciális területre helyeződik: Nagyteljesítményű berendezések, Szolgáltatások és az Office.
A Nagyteljesítményű berendezések olyan rendszerek és megoldások meghatározott sorát jelenti a Xerox DocuColor iGen3 vezetésével, amely a Xerox számára a piaci lehetőségek bővítését ígéri a digitális nagyteljesítményű nyomdagépek piacán.
A Szolgáltatások piacára az évi 31 százalékos növekedés jellemző. Ez magában foglalja a szaktanácsadást, valamint a szolgáltatás fejlett képalkotási technológia, tudás, tartalom és dokumentumkezelés révén történő megvalósítását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik