Belföld

Sajtóközlemény továbbító elektronikus piactér nyílt

Sajtóközlemény továbbító elektronikus piactér nyílt Business News Market - Üzleti Hir Központ néven üzleti hirek közvetítésére.

A www.bnm.hu oldalon elérhető szolgáltatás célja, hogy hatékony eszközt adjon mindazon vállalkozások kezébe akik sajtóközleményeikkel széles média kört kívánnak elérni. A cégek, vállalkozások előfizetés alapján vehetik igénybe e szolgáltatást s ennek birtokában maguk helyezik el közleményeiket a piactéren.Folyamatos bővülés mellett ma már 61 médiához továbbíthatók a vállalkozások hírei. Szabadon választható, hogy a listán szereplők közül melyik médiához kivájna a vállalkozás híreit eljuttatni.

A nyomtatott és online újságokat, magazinokat, televízió csatornákat, rádiókat részint az ingyenesen csatlakozó újságírók képviselik, illetve a hír azok ügyeletes szerkesztőségeihez érkeznek be. A tervek között szerepel a határon túli magyar nyelvű újságok még nagyobb mértékű bekapcsolása és a rendszer nemzetközivé -regionálissá tétele is. A rendszer üzemeltetői üzletszerzői programot is hírdettek amelynek részletei a web oldalon a BNM Hirek alatt találhatók.

András és Társai Szövetkezet

Ajánlott videó

Olvasói sztorik