Belföld

Solectek Wireless termékek már Magyarországon is

A WebBiz rugalmas, méretezhető, vezeték nélküli hálózati megolgásokat kínál ügyfelei számára.

A jelen technológiai világunkban egyre többet hallunk a hálózatok jelentőségéről. Mit is jelent ez a cége számára? Lehetővé teszi, hogy összekapcsolja,egyesítse az adatátviteli, hang illetve intranet alkalmazásait vagy akár videó konferenciát szervezhessen. A WebBiz ehhez kínál rugalmas, méretezhető termékeket, lehetővé téve,hogy cégük élvezze a magas színvonalú telekommunikációs szolgáltatásokat egy platform használatával.

A szabadfrekvencia és a nagy hatótávolságú LAN bridge/router eszközök segítségével a bérelt vonali kapcsolatok költségeit csökkentheti, telekommunikációs infrastruktúra kötöttsége és a folyamatosan felmerülő távközlési díjak jelentős enyhítése érhető el a telephelyek között. A technológia megbízható, költség hatékony megoldást kínál akár két 40 km távolságra fekvő telephely között. A Solectek Corpotation partnereként bemutatunk egy költség hatékony megoldást, amely lehetőséget kínál a megnövekedtet kommunikációs igények kielégítésére.

A fix nagy sávszélességű (11-66 Mbps), épületek közötti, vezeték nélküli hálózatok lehetőségei a költség-hatékony eljárásban rejlenek, amelyek potenciális lehetőségeket biztosítanak a helyi telefondíjak és egyéb kommunikációs díjak csökkentésére, elősegítve a befektetés mielőbbi megtérülését.

Biztosan felmerül Önben az a kérdés, hogy milyen telekom szolgáltatásokat képes cégük alkalmazni és élvezni azok előnyeit:

  • nagy sebességű Internet kapcsolat a telephelyek között,
  • biztonságos intranet, amely elősegíti a szervezeten belüli kommunikációt és
  • termelékenység, hatékonyság javulását,
  • belső telefon szolgáltatás, amely megkerüli a helyi telefonszolgáltatót,
  • csökkentve a kommunikációs kiadásokat,
  • videokonferencia és tréningek,
  • project együttműködések.
  • Ezek a szolgáltatások azok, amelyekre a mai szervezeteknek, vállalkozásoknak szükségük van ahhoz, hogy költségeiket csökkentsék, növeljék a hatékonyságot és termelékenységet, lépést tartsanak a piaci szereplőkkel, a változó környezettel és végül, de nem utolsó sorban eredményességüket növeljék.

    Cégünk kizárólagos forgalmazója az amerikai Solectek Corporation termékeinek. A társaság piacvezető a nagytávolságú, vezeték nélküli hálózati technológia fejlesztésében. A technológia és tapasztalat, amelyet a Solectek képvisel a vezeték nélküli hálózat tervezése, fejlesztése terén, kulcsfontosságú szempont, hogy megbízható megoldást kínáljuk ügyfeleink részére.

    Ajánlott videó

    Olvasói sztorik