Belföld

Telecom fejlesztés az Intrum Justitia -nál

Magyarország egyik legmodernebb kontaktcenterét helyezte üzembe a napokban az NextiraOne - Alcatel az Intrum Justitia csoportnál. A Magyarország legnagyobb követelést kezelő cégénél működő call centerben összesen mintegy 1600 ügyfél csaknem 3000 ügyét kezelik a számlázástól kezdve a korai, a késői és a jogi behajtáson keresztül, akár a végrehajtásig.

Az új intelligens, mintegy 60 millió forintos telefonközpontos beruházással a az NextiraOne – Alcatel szakemberei egyedi, teljesen speciális igényeket kellett kielégíteniük – mondta Tóth Ottó, a budapesti NextiraOne – Alcatel ügyvezető igazgatója. Ehhez Magyarországon idáig nem alkalmazott szoftvereket és számítógépeket kellett rendszerbe állítaniuk.
Az új telefonközpontban minden beérkező hívást professzionálisan szolgálnak ki. Nem lehetnek elveszett hívások. A legfontosabb ügyfeleket soron kívül kapcsolja a rendszer, s mire a munkatársakhoz kerül a hívás, az ő számítógépes képernyőjükön megjelenik minden tudnivaló az ügyfélről. Külön csoportosították az ügyfeleket, hogy egy-egy terület specialistái tudjanak ügyükkel foglalkozni. Már a beérkező hívás pillanatában a telefonközpont képes felismerni, hogy adós vagy behajtó jelentkezett-e. A gyorsabb, pontosabb ügyfél kiszolgáláson túl a telefonközpont adatokat rögzít napi, heti és havi bontásban a munkatársak teljesítményéről, így egy pillanat alatt ellenőrizhető elvégzett munkájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik