Belföld

Orbán a rokonszenvesebb a Tárki felmérése alapján

24.hu
24.hu

2002. 03. 18. 08:33

A Századvég Politikai Elemzések Központja és a Tárki közös választáskutatási programjának 2002. márciusi empirikus adatai alapján 23 magyar politikus rokonszenv-mutatóját közli a Magyar Hírlap . A márciusi adatfelvétel eredményei szerint a rokonszenvsorrend vezető helyén Mádl Ferenc köztársasági elnök áll, őt Dávid Ibolya igazságügy-miniszter követi, a harmadik helyet pedig Martonyi János külügyminiszter foglalja el. A rokonszenvrangsor utolsó három helyezettje csökkenő sorrendben továbbra is Pintér Sándor, Csurka István és Torgyán József. Egyetlen politikus esetén regisztrálható jelentősebb - de a statisztikai hibahatárt meg nem haladó - indexváltozás. Az előző hónaphoz képest Orbán Viktor miniszterelnök mutatója négy indexponttal növekedett. Pokorni Zoltán rokonszenvindexe 1 ponttal javult, míg Kovács László esetében 1 pontos, Medgyessy Péternél pedig 2 pontos csökkenés regisztrálható. [Magyar Hírlap]
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.