Belföld

Alkoss szabadon! Coca-Cola Frissítő Tehetség

Kreatív pályázatot hirdetett a Coca-Cola Magyarország, Coca-Cola Frissítő Tehetség címmel, amelyre az első néhány alkotás már beérkezett.

A pályaműveknek azt a gondolatot kell kifejezniük, hogy a Coca-Cola közel hozza és összetartja az embereket. A pályázaton bárki részt vehet. Műfaji megkötés nincs. Lehet nevezni álló és mozgóképpel, zene- vagy szövegalapú, illetve háromdimenziós alkotásokkal, amelyek elbírálásában Réz András és Lang Györgyi a Pa-Dö-Dö-ből is részt vesz. Az első öt helyezett jutalma egyenként nettó 300 ezer forint, a különdíj pedig egy Macintosh számítógép. A leadás határideje 2002. március 30.

A Coca-Cola 2002 januárjában újabb kreatív pályázatot hirdetett meg Coca-Cola Frissítő Tehetség címmel, amelyre az első néhány alkotás már beérkezett. A pályaműveknek azt a gondolatot kell kifejezniük, hogy a Coca-Cola közel hozza és összekapcsolja az embereket. Olyan értékeket kell megjeleníteni, amelyek a 116 éves Coca-Cola sajátjai -optimizmus, jókedv-, emellett szervesen illeszkednek a magyar emberek kultúrájába, mindennapjaiba.
A pályázat nyílt, sem a nevezésnek sem pedig az alkotások műfajának nincsen semmiféle megkötése. Nevezni lehet álló és mozgóképekkel, zene- vagy szövegalapú alkotásokkal, vagy akár háromdimenziós művekkel is. A Coca-Cola az alkotások elbírálására szakmai zsűrit kért fel, amelyben Réz András és Lang Györgyi a Pa-DöDö-ből is helyet foglal. Az első öt helyezett nívódíjat vehet át, amely egyenként nettó 300 ezer forint. Különdíjként egy Machintos számítógépet oszt ki a zsűri.
A legjobb alkotásokból a Coca-Cola Magyarország 2002 tavaszán kiállítást rendez. A pályázatok leadási határideje 2002. március 30.
A pályázattal kapcsolatban további információkat a NetAktív Kommunikációs Ügynökségnél (1137 Budapest, Pozsonyi út 40.) Zarnóczay Szilvia ad,
tel.: 340-9826,
mobil: 30-350-7616,
e-mail: frissitotehetseg@netaktiv.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik