Belföld

Megalakult az IDS Scheer AG és a PROCONT Holding Rt. közös vállalata, az IDS Scheer Hungária Kft.

IDS Scheer Hungária Kft. néven közös vállalatot alapított a németországi IDS Scheer AG és a PROCONT Holding Rt.

Az új céget február 21-én sajtótájékoztatón mutatták be a tulajdonosok a Mercure Hotel Metropolban. A nemzetközi tanácsadó- és szoftvercég, az IDS Scheer AG új külföldi leányvállalata megalapításával következetesen folytatja terjeszkedését a dinamikusan növekvő magyar piacon.
A partner, a tisztán magyar tulajdonú PROCONT Holding Rt., szervezési, vezetési tanácsadó cég. Fő tevékenysége az SAP integrált vállalatirányítási rendszer folyamatalapú bevezetése, működésfejlesztés, folyamatszervezés, információ-technológiai tanácsadás. A német céghez fűződő kapcsolata – mint az ARIS Toolset szoftver magyarországi kompetencia központja – öt éves múltra tekint vissza.
Az IDS Scheer Hungária Kft. tevékenysége kiterjed az ARIS termékértékesítés mellett a BPC üzleti folyamatszervezésre is.

Az IDS Hungária Kft. az ARIS Toolset szoftver értékesítésével eszközt kínál a vállalati folyamatok feltérképezéséhez, javításához és menedzseléséhez. Mint a szoftver kizárólagos magyarországi forgalmazója, naprakész információkkal, folyamatosan fejlesztett verziókkal, terméktámogatással és hotline szolgáltatással is foglalkozik. Az ügyfélközpontú, piaci alapokon kialakuló együttműködéshez olyan megoldásokat kínál, mint az ARIS 6 Collaborative Suite, az ARIS for mySAP.com, a Quality Management Scout, a Customer Relationship Management, az Enterprise Management, a Supply Chain Management, és a Process Performance Manager. A szolgáltatások integrációjával sikerrel illeszti a vállalati működésbe az E-business gyakorlatát.
A kilenc munkatárssal induló cég – A PROCONT szervezetén belül eltöltött évek nyomán – széles ügyfélkörrel rendelkezik: 250 eladott termék licenccel 49 ARIS szoftvert használó céget számlál. Ügyfelei között szerepel többek között a MOL Rt., a Pannon GSM, a Vivendi Telecom Hungary, a MATÁV Rt. és az Audi Motor Hungária Kft.
Az IDS Scheer Hungária Kft. célja, hogy munkáját a Business Process Excellence mottó jegyében végezze, melynek eredményeképpen a vállalatok javíthatják működési- és költséghatékonyságukat és ezáltal versenyképesebbé válhatnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik