Belföld

Új potencianövelő szer a MACA-VIBE

Statisztikai adatok szerint, hazánkban minden harmadik 40 év feletti férfi küzd szexuális zavarokkal, és ez az arány az életkor előrehaladtával csak növekszik.

A fizikai és szexuális életben kudarcot átélő ingerlékeny, sérülékeny, szorongó, önmagát figyelő ember kezelésre szorul. Archeológiai kutatások által bizonyított tény, hogy Dél-Amerikában az Andok magas hegyeiben termő MACA gumós cserjét a perui indiánok már időszámításunk előtt 1600 évvel ismerték és ősidők óta fogyasztották. E cserjének a hatóanyaga a növény gumójában található, s mára Peru egyik legfontosabb bio-export termékévé vált. Az ebből készült gyógyhatású szer, a MACA-VIBE magas fehérje- és ásványi anyag, valamint vitamintartalma miatt alkalmas az impotencia gyógyítására, de más betegségek: meddőség, szellemi frissesség helyreállítására, idült vérszegénység kezelésére is. A MACA-VIBE közvetlen hatása azonban az, hogy folyamatos szedése növeli a szexuális képességet, és mivel nem hormontartalmú szer, semmiféle mellékhatása nincs. A 100 százalékos növény-alapanyagú termék pozitív hatását két-három havi szedés után fejti ki, és mivel a nap 24 órájában működik, nem a szexuális aktushoz kötött. Más gyógyszerrel ellentétben a cukorbetegek, magas vérnyomás betegségben szenvedők is szedhetik, az ára pedig jóval alacsonyabb, mint a ma oly divatos kék tablettáé.
Hazánkban a MÁV kórházban Dr Páczelt Ferenc urológus – sebész főorvos irányítja MACA-VIBE kipróbálását. Többéves tapasztalata szerint a hozzá fordult panaszosok hetven, nyolcvan százalékánál a szer tökéletesen bevált. Az eredmények a szer kitűnő tulajdonságait messzemenően alátámasztják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik