Belföld

Izraeli ügyfélszolgálati központ alakult a Deloitte & Touche budapesti irodájában

A Deloitte & Touche örömmel jelenti be, hogy Budapesten létrehozta közép-európai ügyfélszolgálati központját izraeli befektetők számára. Az iroda vezetője Arik Gurevich, izraeli hites könyvvizsgáló, aki a Deloitte & Touche Tohmatsu izraeli cégétől, a Deloitte & Touche - Brightman Almagortól érkezett a cég budapesti irodájába.

Az izraeli ügyfélszolgálati központ létrehozásának célja, hogy a mind nagyobb számban Közép-Európában befektetni vágyó izraeli vállalatok tevékenységét könyvvizsgálati szolgáltatásokkal, adózási és pénzügyi tanácsokkal segítse.

A Deloitte & Touche – Brightman Almagor az egyik legnagyobb könyvvizsgálattal és tanácsadással foglalkozó cég Izraelben, amely több mint 130, a tőzsdén is megjelenő céggel van kapcsolatban. Ezen vállalatok részvényei jelen vannak az izraeli, az egyesült államokbeli és az európai tőzsdéken egyaránt. A Deloitte & Touche – Brightman Almagornak 37 partnere és több mint 650 alkalmazottja van, így Izraelben vezető szerepet tölt be a számvitel és a könyvvizsgálat terén. Partnerei számos felelősségteljes pozíciót töltenek be az Izraeli Könyvviteli Szabvány Bizottságban, (Israeli Accounting Standards Board) valamint az Izraeli Hites Könyvvizsgálók Intézetében (Institute of Certified Public Accountants).

Igal Brightman, a Deloitte & Touche – Brightman Almagor elnöke jelenleg a Deloitte Touche Tohmatsu Globális Csúcstechnológiai Ipari Csoportjának (Global High Technology Industry Group) vezetője.

A Deloitte & Touche Central Europe a régió egyik vezető szakmai szolgáltató cége, ami világszínvonalú könyvvizsgálati és számviteli, adó- és jogi, vezetési és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat nyújt, immár több mint 2000 munkatárssal és 28 irodával a régió 17 országában. Ügyfeleink közé tartozik Közép-Európa több nagy nemzeti vállalata, multinacionális vállalkozása, közintézménye és számos sikeres, növekvő cége. Nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakembereink zökkenőmentes, megbízható szolgáltatást nyújtanak minden olyan területen, ahol ügyfeleink tevékenykednek. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket és munkatársainkat a kiemelkedő teljesítmények elérésében.

További információkat találhat a http://www.deloitteCE.com címen.
A Deloitte & Touche Central Europe a Deloitte Touche Tohmatsu része. A DTT globális vezető szerepet tölt be a szakmai szolgáltatások terén, több mint 92.000 embert foglalkoztat több, mint 130 országban. További információkat találhat a http://www.deloitte.com címen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik