Belföld

Hazai piacon az Ultimus

Teljes körű munkafolyamat-támogató és kiemelt technológiai megoldásokat nyújtó workflow rendszer hazai képviseletére kötött partneri szerződést a Grepton Rt.

Az amerikai gyökerű Ultimus cég azonos nevű alkalmazása mellett a Grepton átfogó kutatómunka és termék-kiválasztási projekt után döntött. Az alkalmazás világszerte már 40 országban számos refenciával rendelkezik, az elmúlt években pedig több nemzetközi díjat is elnyert.

A vállalatok munkafolyamatai általában igen összetettek, és rengeteg papír alapú dokumentációt igényelnek. Manuálisan szinte lehetetlen nyomon követni, ellenőrizni a feladatok elvégzését, vagy nem-elvégzését, a távolléteket vagy helyettesítéseket.
Ezen vállalati munkafolyamatok követésére, irányítására alkalmasak a workflow, azaz folyamatmenedzsment rendszerek. Segítségükkel elektronikus úton folyamatosan nyomon követhetők az egyes elektronikus munkafolyamati példányok jellemző adatai (pl: ki, mikor, milyen adatokat rögzített, módosított, mikor végzett el egy feladatot, mennyit késett vele, helyettesítő végezte-e el a feladatot, stb.)
A Grepton Rt. az elmúlt években számos workflow rendszer tökéletesítését végezte el ügyfelei számára, melynek során rámutatott az egyedi fejlesztések előnyeire és hátrányaira. A megoldások kidolgozása során szerzett tapasztalatokat felhasználva a Grepton 2001-ben termék-kiválasztási projektet indított annak érdekében, hogy egy magas szintű technológiai megoldáson alapuló terméket vezessen be a hazai piacra. A workflow megoldások hosszas és átfogó vizsgálata, tesztelése valamint elemezése eredményeképpen választása az amerikai Ultimus cég azonos nevű termékére esett, a rendszer hatékonysága, felhasználóbarát kezelhetősége és rendkívül kiemelkedő technológiai megoldásai miatt.
Az Ultimust régiónk számos országában alkalmazzák, világszinten pedig több mint 40 országban rendelkezik referenciákkal. A termék első verziója 1994-ben készült el, 2001-ben pedig már az Ultimus Workflow Suite 5.0-ás verziója került forgalomba. Néhány év alatt olyan nemzetközi díjakat nyert el, mint a “PC Week’s Best of COMDEX” díj a “Legjobb Fejlesztési Szoftver” kategóriában, a Microsoft Certified Solution Provider 98 díj a “Legjobb Kommunikációs és Együttműködő Megoldás” kategóriában és a Fejlesztési megoldás díj a “Legjobb Workflow Software” kategóriában.

###

GREPTON Rt. (http://www.grepton.hu):
A Grepton Rt. az 1977-ben alapított Protomix Rt. szoftver üzletágának önállósulásával jött létre 2001.
márciusában. A Grepton kizárólag professzionális IT szolgáltatásokkal foglalkozik, minőség iránti elkötelezettségének egyik bizonyítéka a Gold Certified Partner for Support Services cím, amely a Microsoft részéről annak elismerését jelenti, hogy nem csak az alkalmazásfejlesztés, de az üzemeltetés – támogatás területén is a Grepton a Microsoft első számú partnere. 2001 szeptemberétől a Grepton a NetIQ rendszeradminisztrációs – és felügyeleti termékek, 2002 januárjától pedig az Ultimus workflow megoldások hivatalos magyarországi képviselője.

További információval Süle Zsolt, a Grepton Rt. termékértékesítő vezetője szolgál a 204-7730-as telefonszámon vagy az zssule@grepton.hu e-mail címen.
A céggel kapcsolatos bővebb tájékoztató a http://www.grepton.hu weboldalon olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik