Belföld

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Hungary.Network Informatikai Rt. közvetíti a Száztagú Cigányzenekar karácsonyi hegedűgáláját az interneten.

A december 26-i operaházi díszelőadást várhatóan több ezren töltik majd le. Az idén is a Hungary.Network Rt. közvetíti élőben a Száztagú Cigányzenekar karácsonyi hegedűgáláját december 26-án 20:15 kor az interneten.

Az élő közvetítést a RealVideo technológia teszi lehetővé. A világ bármely részéről szerverünkre kapcsolódó internetezők kiváló minőségben nézhetik a koncertet.
“Arra törekszünk, hogy a világháló segítségével járuljunk hozzá ahhoz, hogy a világ megismerje ezt az egyedülálló zenei élményt.” – nyilatkozta Radnai Tamás az Rt. ügyvezető elnök-vezérigazgatója. A tavalyi előadást már több ezren letöltötték. Az eseményhez kapcsolódó fórumon főleg külföldön élő honfitársaink írták le észrevételeiket. “A koncertet a http://karacsony2001.hungary.com/ weboldalon lehet majd élőben megtekinteni vagy letölteni, illetve az előadást követő naptól a Hungary.Network Rt saját műsorszerverén is elérhető a felvétel, melyet az érdeklődők a http://www.hungarytoday.tv/ címen találnak meg.”

A nyilvános vagy zártkörű online közvetítést lehetővé tevő RealVideo technológia képi, illetve hanginformációk azonnal illetve felvételről történő közvetítését teszi lehetővé. A technológiai tervezés és megvalósítás folyamatán túl marketing / PR konzultáció keretében járulunk hozzá ügyfeleink eredményességéhez.

A Karácsonyi Hegedűgála szervezője a Studio 8 Rt., főtámogatója a UPC Magyarország Kft. A koncertet élőben sugározza a Magyar Televízió és a Duna Televízió, valamint több külföldi tévéállomás is közvetíti az eseményt.

Az 1995-ben betéti társaságként megalakult Hungary.Network Informatikai Rt. 50 millió Ft alaptőkével rendelkező, folyamatosan növekedő, tekintélyes fejlesztési, ügyfélszolgálati háttérrel rendelkező, komplex online informatikai megoldásokat szállító vállalkozás. Az indulásakor még ismeretlen, mára hírnevet szerzett vállalat referencialistáján többek között olyan neves cégek szerepelnek, mint az
ÁB Aegon, a Shell, a Westel, a Graphisoft, a DunaTV vagy a Richter Gedeon Rt. Kereső- és katalógusszolgáltatásait, a Heurekát, illetve a Hudirt, a magyar web legelterjedtebben használt keresői között tartják számon. A Hungary.Network Informatikai Rt. kiterjedt tevékenységi köre magában foglalja különféle, hozzáadott értékkel rendelkező webes alapú technológiai megoldások, eljárások fejlesztését, teljeskörű online megoldások megvalósítását, valamint online marketingszolgáltatásokat is. Ügyfelei részére a technikai megoldásokon túl teljeskörű és folyamatos tanácsadást is kínál, melynek keretében a projektet érintő számos területen, így az online kommunikáció, PR és marketing kérdéseiben, sőt, esetenként az Ügyfél szakmájához kapcsolódó területeken is rendelkezésre áll, így járulva hozzá ügyfelei sikeréhez. A Hungary.Network valódi innovatív cég. Tevékenysége állandóan új és új kihívást jelent munkatársainak, lehetőséget adva arra, hogy kreativitásukat, leleményességüket változó területeken alkalmazhassák. Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik mindig tudásuk legjavát adják, így csúcsminőségű megoldások sorozatát hozzák létre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik