Belföld

300 millió fölött a Marketline

November elejéig több mint 300 millió forintos forgalmat ért el a Marketline e-piactere. A vállalatközi elektronikus kereskedelmi rendszerben regisztrált 600 cég közül a májusi indulás óta több mint száz magyarországi vállalat használja aktívan az elektronikus piactér által nyújtott szolgáltatásokat.

Többségük a hazai gazdaság meghatározó vállalata, ugyanakkor a szolgáltató a kis- és középvállalkozások felé is nyitott. A Marketline virtuális katalógusának polcain már közel 10,000 termék található, és a katalógus feltöltése folyamatos. Az elektronikus piactér ügyfelei november közepéig mintegy 20 000 termékre kötöttek szállítói szerződést. A közelmúltban sor került több olyan on-line aukcióra is, amelyen külföldi vállalatok is versenyeztek magyarországi cégek megrendeléseiért. A Marketline legnépszerűbb szolgáltatása az on-line aukció, ahol a résztvevők az interneten keresztül, közvetlenül teszik meg ajánlataikat. A szervezők által elért átlagos megtakarítás 14,7 százalék. A november elejére teljesített 300 milliós forgalommal a Marketline a tervezettnél másfél hónappal hamarabb érte el az eredetileg megfogalmazott üzleti elvárásokat.
Az on-line üzletkötés hatékonyságát tovább növeli, hogy a Marketline novembertől a házhozszállítás logisztikai hátterét is megteremtette.

További információ:
NetAktív Kommunikációs Ügynökség
Rabóczky Anett
Tel: 320-8192
e-mail: raboczkya@netaktiv.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik