Belföld

EnterNet a Tízezresek Klubjában

Az EnterNet előfizetők száma a 2001 januári indulás után - alig tíz hónap alatt - október folyamán meghaladta a 10.000-et. Az Internet-szolgáltatók közül az EnterNet negyedikként lépte át a tízezres határt, s ezzel a teljesítménnyel a legnagyobb hazai tulajdonú szolgáltatóvá vált.

Az előfizetői tábor megközelítőleg 40%-át üzleti vállalkozások teszik ki. Az EnterNet dinamikus fejlődését mutatja, hogy csak októberben kétezren fizettek elő az internetes hozzáférésekre. Ezen tendenciák miatt a cég vezetése úgy vélekedik, hogy a nagyobb bővülés ez után következik majd.

Természetesen eme gyors növekedéshez az egyedülálló, több mint 400 számítástechnikai üzletből álló EnterNet Partnerhálózat hatékony és ügyfélbarát munkája is kellett.

Az EnterNetnél zajló folyamatos fejlesztések eredményeként hamarosan már a Vivendi körzetekben is elérhető lesz az ADSL szolgáltatás, és a koncessziós területeken lehetőség lesz a mikrohullámú Internet elérésre is.

Hogy minél többen megismerkedhessenek az EnterNet szolgáltatásaival, még az idén megjelenik az előre fizetett dobozos (pre-paid) előfizetési csomag is.

Mivel az EnterNet hamarabb érte el a tízezres előfizetői számot, mint a tervekben szerepelt, és az üzleti előfizetők aránya is magas, ezért a pénzügyi eredményei is jobban alakulnak a várakozásoknál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik