Belföld

Száznál is több nevező a Coca-Cola üvegnyitó tervező pályázatán

Lezárult a Coca-Cola üvegnyitó tárgydesign pályázatra a beküldési határidő. Október 31-ig több mint százan küldték el terveiket. A szakértőkből álló zsűri a műveket november közepéig bírálja el.

Az első helyezett díja nettó 250 ezer forint, a második helyezett nettó 150 ezer forintot kap, a harmadik helyezett nettó 100 ezer forint pénzdíjban részesül. A pályaműveknek tükrözniük kellett a mai kor szellemét, valamint a Coca-Cola – Élni Jó! szlogenben megfogalmazott jókedvet és optimizmust.

A Coca-Cola üvegnyitó tervező pályázatára száznál is többen küldték el alkotásaikat. A pályázatok leadási határideje október 31-én járt le. Egy pályázó legfeljebb három tervvel vagy makettel pályázhatott. A szakmai zsűri, amelyben Bojár Iván András, az Octogon főszerkesztője, Butak András, a Magyar Grafikusművészek Szövetsége elnöke, Molnár Kálmán, a Magyar Képzőművészeti Egyetem, Grafikai tanszék tanszékvezetője, Simon Károly, az Iparművészeti Múzeum igazgatója, és a Coca-Cola Magyarország képviseletében Horváth Magyary Nóra, közkapcsolati és kommunikációs igazgató vesz részt, november közepéig értékeli a pályázatokat kreativitás, funkcionalitás, újítás és formai megjelenés alapján. Az első helyezett díja nettó 250 ezer forint, a második helyezett nettó 150 ezer forintot kap, a harmadik helyezett nettó 100 ezer forint jutalomban részesül.

A Coca-Cola Magyarország idén májusban hirdette meg a nyílt, pénzdíjas tárgytervező pályázatát. A feladat egy Coca-Cola üvegnyitó megtervezése volt, amely lehetőséget kínált arra, hogy bárki kipróbálhassa kreativitását, alkotókedvét. A pályázóknak a Coca-Cola üvegnyitó tervét vagy makettjét úgy kellett elkészíteniük, hogy az a mai korhoz igazodva a Coca-Cola – Élni Jó! szlogenben megfogalmazott jókedvet, optimizmust fejezze ki.

További információ:
Horváth Magyary Nóra
Coca-Cola Magyarország
közkapcsolati és kommunikációs igazgató
Tel: 06/24/500-568
http://www.coca-cola.hu
sajtoinfo@coca-cola.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik