Belföld

Magyar technológia sikere a Távol-Keleten

A Tateyama System Laboratory Ltd. és a Mail Hungary megállapodást kötött új szolgáltatás beindításáról Japánban. Az együttműködés értelmében a Mail Hungary rendszere szolgálja ki a Tateyama MyPost.jp címen elérhető - többek között japán nyelvű - elektronikus levelezőrendszerét.

A webmail szolgáltatás japán változatát a távol keleti partner készítette, míg a szolgáltatás hátterét a Mail Hungary alakította ki. A webmail 2001. november 1-én kezdte meg működését. Érdekessége a megoldásnak, hogy sem japán nyelvű operációs rendszert, illetve egyéb japán nyelvű alkalmazásokat (pl. adatbáziskezelő szoftver) nem állítottak hadrendbe. A szolgáltatásban figyelemre méltó funkciók mellett a Mail Hungary technológiai újdonságai és a Palm eszközökhöz történő adatletöltés is helyet kapnak. A homogén technológiával üzemeltetett rendszer, amely Magyarországon idén elnyerte a legjobb ingyenes levelezőrendszer címet, újabb sikerek elé nézhet az Ázsiai térségben is.

A Tateyama System Laboratory Co. Ltd.-t 1989-ben alapította a japán TATEYAMA KAGAKU GROUP.

A Tateyama System Laboratory Co. Ltd. Information Systems elkö-telezett a Palm alkalmazások fejlesztése terén. Fő termékük, a dpScope, mint új technológia és eszköz, gyors alkalmazásfejlesztést és TCP/IP alapú ügyfél-kiszolgáló adatkapcsolatot tesz lehetővé.

A Mail Hungary Kft. 1999-ben alakult, levelező szolgáltatását először Magyarországon indította el http://mailbox.hu címen.

A vállalat email rendszereiben már több, mint 90,000 felhasználó levelezik. A webmail szolgáltatást ASP modellben több, mint 250 cég veszi igénybe.

Elérhetőségek:
http://www.mypost.jp
http://www.tateyama.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik