Belföld

Csapatteljesítmény javítása Kemény Dénessel! Folyamatorientált teljesítménymérés és irányítás konferencia

A "folyamatorientált működés", a "teljesítménymérés és -értékelés" olyan hívószavak, amelyek gazdasági és piaci helyzettől, ágazati hovatartozástól, a tevékenység jellegétől függetlenül a szervezetek irányításának alapvető kérdései.

A vállalatok életében egyre nagyobb teret hódít a funkcionális területek, üzletek, shared service-k, továbbá a szállítók és a vevők tevékenységét összekötő és hatékony együttműködését elősegítő folyamatorientált gondolkodásmód. S a vállalati hatékonyság növeléséhez és a piaci pozíció eléréséhez szükséges vállalati és egyéni teljesítmények mérését és értékelését előtérbe helyező irányítási rendszer szerepe is egyre nő.

A 2001. november 7-8-9-én megrendezésre kerülő konferencia programjának felépítésében nagy hangsúlyt helyeztünk egyrészt a folyamatorientált működésre, a folyamatköltség-számítás és a benchmarking témakörökre, másrészt igyekszünk ezt összekapcsolni a teljesítménymérés és -értékelés gondolatkörével, aktuális módszertani kérdéseivel.
A konferencia első napján workshop keretében esettanulmányokon keresztül ismerkedhetnek meg a szakemberek a fent említett területek újdonságaival. A műhelymunkák során, interaktív módon vitatjuk meg a résztvevők részéről felmerült kérdéseket és ötleteket.
A konferencia második és harmadik napján előadóink között üdvözölhetjük az EcoFleet Rt., a MATÁV Rt., a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt., illetve a MOL Rt. vezetőit, akik a gyakorlatban irányították, illetve élték meg a vállalati folyamatokat, a szervezetet, és a teljesítmény-értékelési rendszert érintő változásokat. Természetesen idén is meghívtunk olyan előadókat, akik nem a versenyszférában tevékenykednek. Kemény Dénes az egyéni-, és csapatteljesítmény értékeléséről és javításáról osztja meg tapasztalatait a résztvevőkkel.
További információt a www.ifua.hu/aktualitasok honlapon talál, ahol egyben on-line jelentkezhet a konferenciára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik