Belföld

A Hungary.Network Informatikai Rt. új akciója egyszerűvé, olcsóbbá és kényelmesebbé teszi a doménnév regisztrációt

A nettó 9900 forintos díj egy éves időtartalomra szól, és magában foglalja a teljes adminisztrációt és fenntartást.

Új szolgáltatást indított el a Hungary.Network Informatikai Rt. októberben. Az eddig nehezen áttekinthető, többlépcsős domén regisztrációs eljárás helyett az akció keretében egyszeri, az ügyfél kényelmét maximálisan figyelembe vevő, leegyszerűsített szolgáltatást vezettek be. Az egyszeri 9900 Ft + ÁFA regisztrációs díj az eddigi gyakorlattal szemben magában foglalja a regisztráció és a regisztrációs ügyintézés díját, a regisztráció fenntartásával kapcsolatos ügyintézési díjakat, a DNS szolgáltatás díját (két névszerverre), valamint egy email címet (alias-t) is.

“Minden tekintetben arra törekszünk, hogy ügyfeleink doménnévvel kapcsolatos ügyintézésével kapcsolatos költségeit, továbbá az arra fordított időt lecsökkenthessük.” – nyilatkozta Dr. Radnai Tamás a Hungary.Network Rt. ügyvezető elnök – vezérigazgatója. “Az eddig sokak számára átláthatatlan, időigényes, havi procedúrára ezentúl nincs szükség. Fontos megemlíteni, hogy az akció – mivel egyszeri adminisztrációval jár – jelentős megtakarítást jelent ügyfeleinknek. Az egyszeri regisztrációs díj befizetése ellenében minden, a domén fenntartásával kapcsolatos terhet leveszünk ügyfeleink válláról.”

Az akció október 15-től 2002. január 31-ig tart, és csak új szolgáltatás igénybevételekor, egy éves szerződéskötés esetén vehető igénybe. A regisztrációs díjat előre kell befizetni, a szolgáltatás csak ezután aktiválható. Külföldi (com, net, org, biz, stb.) doménnév kérelem esetén a regisztrációs díj 19 900 Ft + ÁFA. Az ár nem csökkenthető tovább, akkor se, ha a szolgáltatást igénylő csak a csomag egy részét kívánja igénybevenni (pl.: saját DNS használata, a domén megszüntetése 1 éven belül, stb.)

Az akció részletei a Hungary.Network Informatikai Rt. honlapján (http://www.net.hu/domain/) találhatók.

Néhány szó a Hungary. Network Informatikai Rt.-ről:

Az 1995-ben betéti társaságként megalakult Hungary.Network Informatikai Rt. 50 millió Ft alaptőkével rendelkező, folyamatosan növekedő, tekintélyes fejlesztési, ügyfélszolgálati háttérrel rendelkező, komplex online informatikai megoldásokat szállító vállalkozás. Az indulásakor még ismeretlen, mára hírnevet szerzett vállalat referencialistáján többek között olyan neves cégek szerepelnek, mint az
ÁB Aegon, a Shell, a Westel, a Graphisoft, a DunaTV vagy a Richter Gedeon Rt. Kereső- és katalógusszolgáltatásait, a Heurekát, illetve a Hudirt, a magyar web legelterjedtebben használt keresői között tartják számon. A Hungary.Network Informatikai Rt. kiterjedt tevékenységi köre magában foglalja különféle, hozzáadott értékkel rendelkező webes alapú technológiai megoldások, eljárások fejlesztését, teljeskörű online megoldások megvalósítását, valamint online marketingszolgáltatásokat is. Ügyfelei részére a technikai megoldásokon túl teljeskörű és folyamatos tanácsadást is kínál, melynek keretében a projektet érintő számos területen, így az online kommunikáció, PR és marketing kérdéseiben, sőt, esetenként az Ügyfél szakmájához kapcsolódó területeken is rendelkezésre áll, így járulva hozzá ügyfelei sikeréhez. A Hungary.Network valódi innovatív cég. Tevékenysége állandóan új és új kihívást jelent munkatársainak, lehetőséget adva arra, hogy kreativitásukat, leleményességüket változó területeken alkalmazhassák. Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik mindig tudásuk legjavát adják, így csúcsminőségű megoldások sorozatát hozzák létre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik