Belföld

Erősít Magyarországon a Sybase

Önálló magyarországi Sybase képviselet létrehozását tervezi az Axis Kft, amely a jelenlegi Sybase forgalmazó. Elképzelések szerint az új képviselet a már működő Sybase üzletág csapatára építve, budapesti székhellyel alakul meg.

Az új cég fő feladata, a Sybase név és technológiai ismeretek népszerűsítése, a Sybase partnerek fokozott támogatása, és a Sybase termékek forgalmának növelése. A terv szerint a többségében Axis tulajdonú Sybase cég az ősszel kezdi meg munkáját.
A kaliforniai Emeryville-i központú Sybase egyike a világ tíz legnagyobb független szoftver társaságának. A vállalat technológiája lehetőséget teremt az üzleti vállalkozásoknak, hogy kezelni és telepíteni tudjanak számítógépes alkalmazásokat, web- tartalmakat és adatokat, ahol csak szükség van rá. A vállalkozások adatkezelésében és alkalmazás fejlesztésében szerzett tapasztalataira alapozva, a Sybase olyan, minden részletre kiterjedő megoldások kifejlesztésére összpontosít, amelyek adatraktári, illetve web környezetben működnek, és támogatják az alkalomszerűen csatlakozók kiszolgálását is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik