Belföld

ÁB-AEGON – Éves jelentés az interneten (készítette: Multi M Stúdió)

Az AEGON-csoport, a világ hetedik legnagyobb biztosítója 2000. évi éves jelentését az interneten publikálta külön erre a célra kialakított website-ján. A site elkészítésének összetett feladatát a Multi M Stúdió végezte, tömör és jól áttekinthető, interaktív kezelőfelületű rendszerbe szervezve az információkat.

Az AEGON-csoport, a világ hetedik legnagyobb biztosítója 2000. évi éves jelentését az interneten publikálta külön erre a célra kialakított website-ján. A site elkészítésének összetett feladatát a Multi M Stúdió végezte, tömör és jól áttekinthető, interaktív kezelőfelületű rendszerbe szervezve az információkat. Az új megjelenési forma adta lehetőség mindenki számára szerte a világon azonnal elérhetővé teszi a jelentést, a nyomdai formával ellentétben nem kell például példányszámbeli vagy földrajzi korlátozó tényezőkkel számolni.
A site oldalain megtalálhatjuk többek között a teljes éves mérleg, eredménykimutatás adatai mellett az AEGON-csoport átfogó bemutatását, a cég történetét, a szolgáltatások részletes ismertetését, köztük a biztosítási termékeket, a nyugdíjpénztárt, a támogatási és új befektetési rendszert, valamint kiemelt helyen a Netperselyt. A Netpersely a cég internetes ügyfélszolgálata, mely lehetőséget ad az on-line biztosításkötésre, számlaegyenleg lekérésére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik