Belföld

pitstop.hu- Forma 1 hírek egyenesen a boxutcából

Augusztus 2-án megkezdi működését a PitStop.hu autósport témájú weboldal. Olvasói ingyenesen, elsősorban e-mail-en keresztül juthatnak hozzá az információkhoz.

A PitStop Team által üzemeltetett weboldalon a Formula 1 és a Rallye versenyek szerelmesei a legfrissebb hírekről tájékozódhatnak. A minden héten csütörtökön megjelenő PitNews hírlevél, melyre a honlapon lehet ingyenesen feliratkozni, több állandó szerkezeti egységből áll. Az AutóSport rovatban a hazai gyorsasági versenyzés és a világ legrangosabb autóversenyeivel kapcsolatos információk kapnak helyet, a PitPass és a RacingStyle részek pedig a versenyek hátterével és a versenyzéshez kapcsolódó életstílussal foglalkoznak. A PitStop.hu adatbázisából építkező hírlevél előnye, hogy a híreket teljes egészében tartalmazza, így olvasásukkor nem kell ismételten a világhálóra csatlakozni.

A hírlevél szerkesztői – a Minardi Club Budapesttel közösen – az augusztusi Magyar Nagydíjhoz kapcsolódóan egy regisztrációs akciót szerveznek. Az akció ideje alatt regisztrált olvasók között 2001. augusztus 15-én két darab meghívót sorsolnak ki, mellyel a nyertesek két órára a European Minardi F1 csapat vendégei lesznek a boxutcában. Az oldal hivatalosan augusztus 6-án indul, de az addig regisztrált olvasók már augusztus 2-án megkapják az első PitNews Hírlevelet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik