Belföld

A svájci-kanadai Easthunter cég magyarországi munkavállalók és munkaadók díjmentes bejelentkezését várja

A svájci-kanadai Easthunter cég magyarországi tevékenységének beindításához, magyar és külföldi munkaadók, munkavállalók növekvő érdeklődésének kielégítése céljából magyarországi munkaerő-közvetítők, HR tanácsadók, toborzó cégek, fejvadászok, munkavállalók és munkaadók díjmentes bejelentkezését várja magyar és 10 más nemzeti, valamint globális (angol nyelvű) nemzetközi oldalára.

Amit kínálunk:

A www.easthunter.com nemcsak, mint hazai jobsite és mint a toborzók, HR cégek portálja funkcionál az egyes országok nemzeti oldalain. A nemzetközi (angol nyelvű) oldalra helyezett ajánlatokat, (logóval, linkkel) és a Toborzók Nemzetközi Nyilvántartását (International Recruiter Directory) minden országban olvassák. (Egyedi eszközök: Önélatrajz-értesítő Program (CV selection); Off-line pályázati lehetőség /fordítással /és állásajánlat helyi partnereinknél; két különböző csatornán is kereshet: a mi webhelyünkön és professzionális állásközvetítői hálózatunkon; egy pályázó több szakmára, stb.) Rendszerünk lényegéből adódóan az Easthunter a Kelet és Nyugat közötti munkaerő-áramlás kezelésének is kiváló eszköze, melynek segítségével időben rámozdulhat a XXI. század munkapiacának az EU bővítését robbanásszerűen követő új lehetőségeire is. További előny: gyakorlatilag az egész világról szerezhet ügyfeleket, munkavállalót, üzleti partnert, ill. állást. Rendkívül nagy célközönséget érünk el, küldetésünk célrendszere és módszertanunk a Neten egyedi. (Tevékenységének első néhány hónapjában az Easthunter több, mint 30 országból regisztrált kereséseket és találatokat!)

Amit elvárunk:

Magyarország nemcsak a közeljövő ígéretes “munkaerő-exportőre”, de “pillanatokon belül” (Státus Törvény) egyben a térség legvonzóbb cél-országává is válik, elsősorban a szomszédos országok állampolgárai számára, ahol már most is igen sokan várnak az Easthunter magyar állásajánlataira. Bármilyen profilú céget várunk tehát, nálunk nemcsak a kurrens ágazatokkal (IT szektor, stb.) foglalkozók találhatnak munkavállalót, munkát, ügyfeleket.

Anyagiak:

Ha most regisztrálja magát, élhet a DÍJMENTES HASZNÁLAT (logó, link, cég-bemutatás is)lehetőségével nemzetközi bevezető kampányunk időszakában, mert szilárd és hosszú távú kapcsolatokat szeretnénk kialakítani a világ toborzó, közvetítő és HR tanácsadó cégeivel. Az Easthunter az állásközvetítőket, fejvadászokat partnereinek tekinti. Ajánlatok nagy számú, rendszeres publikálása magyar és/vagy idegen nyelven a későbbiekben további előnyöket jelent majd.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, regisztrálja cégét/magát magyar és/vagy idegen nyelven a www.easthunter.com oldalain. Info, offline regisztrálás:bm@easthunter.com
Jelige: “Aki velünk keres, az talál és megtaláltatik.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik